Pris uden moms |  Pris med moms

Rollups til messer og events

Rollup bannere er grundet deres funktionalitet og størrelse noget af det mest populære messe- og eventudstyr. Når de er slået sammen fylder de næsten ingenting, men på få sekunder kan du nemt forvandle det til en to meter høj reklamesøjle og derved sikre maksimal synlighed.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Ring og hør mere om rollups - vi kan lave mange forskellige udgaver. Ring på 86 32 7006.

Vis som  
produkter per side
Standard Rollups
Roll ups med dit eget motiv. Fås i tre forskellige størrelser. Perfekte til messer, events, indgangs...
Priser fra 833,80kr
Køb her
Lille rollup til bordet
Lille og smart rollup i størrelse A3 eller A4, perfekt til disken i receptionen, skranken på bibliot...
Priser fra 435,09kr
Køb her
XXL Rollup - 3 m højt
Kæmpe rollup banner - Få maksimal opmærksomhed med stor størrelse. Et stort roll up banner er perf...
Priser fra 3.559,57kr
Køb her
Ultra-let "X banner" med stativ - budget
På udkig efter det perfekte billige alternativ til et rollup. X-banneret er en billig og nem måde at...
Priser fra 692,81kr
Køb her
Rollup med sort kassette
Er du på udkig efter et banner med tryk, som skiller sig ud fra mængden? Så er vores elegante satin ...
Priser fra 930,82kr
Køb her
Rollup med to tryk på to sider
Når du har brug for at fange opmærksomhed fra begge retninger, så er et dobbeltsidet roll up banner ...
Priser fra 1.391,69kr
Køb her
produkter per side

Roll ups er ganske enkelt den perfekte løsning til din messestand.

 

Roll ups er en effektiv og populær måde at promovere dit brand på messer og events. Disse bannerstandere er nemme at transportere og opsætte, og de giver en professionel og imødekommende præsentation af dit firma. Her er nogle vigtige facts om roll ups:

 

  • Roll ups er en type banner, der er rullet op i en kassette. Når du skal bruge den, trækker du simpelthen banneret op og fastgør det til en teleskopisk stang.
  • Roll ups fås i forskellige størrelser og materialer, så du kan vælge den bedste løsning til din messestand. Du kan også tilpasse designet og trykket, så det passer til din virksomheds identitet og budskab.
  • Roll ups er en fleksibel og genanvendelig investering, der kan bruges på flere events. Du kan også udskifte banneret med en ny grafik, hvis du vil ændre dit budskab eller tilpasse det til en bestemt begivenhed.
  • Roll ups er nemme at transportere og opbevare, da de kommer i en praktisk taske.

 

Når du eller din virksomhed skal på messe, er roll-ups næsten uundværlige. Den beskedne størrelse, når de er pakket sammen, og den hurtige og lette opsætning betyder, at du ikke spilder tiden på etableringen af din messestand, men stadigvæk sikrer maksimal eksponering.

 

Roll ups, eller rullebannere, som de også kaldes, har også den fordel, at de er relativt billige. Desuden fungerer de fremragende til mindre reklamefremstød, hvor du vil have dit budskab ud, og deres mange anvendelsesmuligheder gør dem til en god investering for både små og store virksomheder.

 

Vores rollups kommer med fod og stativ i aluminium, og derfor kan vi sikre en lav vægt på mellem 3 og 8 kg, afhængigt af bredden på dit banner.