Pris uden moms |  Pris med moms

Mere om Badgeland A/S

Vi producerer også i Danmark

Hvem er Badgeland?

Badgeland A/S er et Skandinavisk reklameartikelfirma og er aktive på de 2 hjemmesider Badgeland.dk og Stickerland.dk. Vi er aktive og driver lokale firmaer i 4 forskellige fokusområder, nemlig Danmark, Sverige, Norge og EU. Vi har 12 ansatte og omsætter for et 2 cifret millionbeløb på koncernplan. 

Vi har en daglig produktionskapacitet på f.eks. 70.000 badges i forskellige størrelser. Har du brug for 10.000 badges kan vi levere dem på et par dage eller 100.000 på en enkelt uge. Fragten tager lidt tid men har du travlt har vi mulighed for at fremstille dem superexpress og sende med bud. 

Husk at vi kan give bedre priser jo længere tid du har til at få dine produkter lavet. Ved større ordre med længere leveringstid har vi også mulighed for at give dig helt specielle priser som er langt under vores listepriser. 

Vi sælger meget andet end badges. Nogle af de andre produkter som vi sælger mest af er magneter, emaljepins, emblemer og nøglesnore - hvor vi har nogle af nordens bedste priser. 

Badgeman sælger

Vi kan også pakke dine badges, pins og magneter efter dine anvisninger. Om det er i en slagsklar emballage eller i specielle stykpakninger klarer vi det nemt. 

Næsten uanset hvad du har brug for i reklameartikler har vi mulighed for at hjælpe dig med en løsning som passer til dit budget og dine ønsker. Vi har produktion her på egen fabrik , indenfor EU i Polen og I USA og Kina - hvilket giver os en fleksibilitet og gør at vi kan matche næsten alle tilbud. Ring til os på 86 32 7006

Ring til os og tag en snak om dine ønsker og behov og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Gør som nogle af Danmarks største virksomheder – Køb dine badges, magneter og pins hos Badgeland.

 

Her kan du se nogle af vores dejlige kunder

 

 

Vi er forresten AAA rated virksomhed nu i 5 år i træk så vi er en stærk samarbejdspartner. 

Vores dejlige kunder