Pris uden moms |  Pris med moms

Mere om Badgeland A/S

Vi producerer også i Danmark

Hvem er Badgeland?

Badgeland A/S er et skandinavisk reklameartikelfirma under hovedorganisationen Reklameland A/S, som også tæller Stickerland A/S og Proforma A/S.

Badgeland er aktive og driver lokale virksomheder i både Danmark, Sverige, Norge og EU. I øjeblikket er vi 15 ansatte på vores matrikel i Hasselager lidt uden for Århus.

Badgeland blev i sin tid startet af de to brødre, og nuværende ejere, Thomas og Rasmus Hansen, der drog land og rige rundt og solgte badges på de danske festivaler. Sidenhen er virksomhedens produktionskapacitet og ekspertiseområder vokset eksponentielt, og i dag laver vi praktisk talt alt i reklameartikler.

Vi sætter en ære i at være en virksomhed, hvor næsten alt kan lade sig gøre. En af vores største styrker er vores enorme netværk af producenter og leverandører rundt omkring i Danmark og resten af verden.

Det gør det nemlig muligt for os at efterkomme næsten alle forespørgsler vi får – så hvis du sidder med en god og/eller skør ide, kan du altid kontakte os, og i næsten alle tilfælde kan vi hjælpe dig i mål.

Badgeland er med andre ord en fleksibel samarbejdspartner både for slutkunder og videreforhandlere, der samtidig tilbyder ekstremt konkurrencedygtige priser.

Har du et specifikt projekt, du skal bruge hjælp til, eller ønsker du måske at opstarte et samarbejde? Så hører vi altid gerne fra dig.

 

Kontakt os i dag på tlf. 86 32 7006 eller send en mail til info@badgeland.dk

 

 

Nogle af vores dejlige kunder:

 

Vores dejlige kunder

Vi er forresten Guld AAA rated virksomhed så vi er en stærk samarbejdspartner.