Mere om Badgeland

Hvem er Badgeland?

Badgeland er del af Reklameland som driver Badgeland, Reklameland, Stickerland og Magnetland i 4 lande nemlig Danmark, Sverige, Norge og England. Vi har pt 11 ansatte og vi omsætter for et tocifret millionbeløb på koncernbasis. 

Vi har en daglig produktionskapacitet på 70.000 badges om dagen, så har du brug for 10.000 stk. allerede i morgen, kan vi sagtens hjælpe dig. Men husk at vi kan give dig en bedre pris, hvis du har tid til at vente lidt længere med at få dine produkter. Vi kan endda give dig endnu bedre priser end vores allerede lave listepriser.

 

Hvis du har brug for mere end 5000 badges med det samme motiv, kan vi tilmed tilbyde dig at printe motivet offset i PANTONE farver. Tryk i PANTONE farver i stedet for vores normale fuldfarve digitale CMYK print koster en lille smule mere og tager 1-2 uger længere end at lave end vores badges trykt i CMYK farver. Hvis du har brug for noget inspiration til dit badgemotiv, kan du klikke her og gå til vores inspirations side.

 

Vi kan også tilbyde dig at pakke dine badges på en speciel måde efter dine anvisninger eller montere dem på salgsklar emballage. Uanset hvad du har brug for, kan vi finde en løsning, der imødekommer dit budget og dine ønsker. Vi pakker ofte vores badges i lynlåsposer enten i enkeltstyk, 10 stk, 25 stk, 500 stk. og 1000 stk. poser. Ring til os og lad os snakke om dine pakningsbehov. Gør som nogle af Danmarks største firmaer - Køb dine badges hos Badgeland.

Du finder badgeland her:

Badgeland ApS

Teglbævej 6

8361 Hasselager

Århus

Vores medarbejdere

Dertil kommer en masse dygtige ungarbejdere der har sin gang i huset samt dygtige partnerfabrikker i USA, England, Polen, Tyskland, Estland og Kina.

Virksomheden er ejet af:

Thomas Hansen

Adm. Direktør

thomas@badgeland.dk

Rasmus Hansen

Drift og Økonomidirektør

rasmus@badgeland.dk

Praktik i Badgeland

Kunne du tænke dig at komme i praktik hos badgeland? Ja så er det bare at sende os en email. 

 

Gentegning af et gammelt motiv eller logo

Hvis du allerede har noget eksisterende grafik, som du gerne vil have på et badge eller magnet, men du mangler originalfilen, eller du ikke har den i god opløsning, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig. Vi sætter en af vores dygtige grafikere til at gentegne eller renpudse dit gamle design, så det igen kan bruges til at trykke i høj opløsning. E-mail eller ring til os allerede i dag og få en vurdering af hvad det kommer til at koste at erstatte dit gamle design.

 

Tegn et nyt logo eller et motiv ud fra dine ideer

Du har en god ide til et reklameprodukt - enten på et af vores badges, pins eller reklamemagneter, men du har kun dit normale logo og en masse ideer? - Intet problem. Lad Badgeland hjælpe dig med at tegne eller designe et motiv i god printkvalitet. En vektorfil som kan få dine reklameartikler til at blive superflotte og en succes natten over. Her er et eksempel på et nyt vodkamærke, der fik lavet midlertidige tatoveringer hos vores søstervirksomhed Stickerland og badges her hos badgeland. De havde en masse ideer, som endte med at blive til en sjov kampagne, der var en succes hos deres segment.

 

 

 

Kunne du tænke dig et job hos Badgeland?

Vi har desværre ingen aktuelle jobs

Men du kan læse om vores tidligere jobs her:

og du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

 

Ring til os på nummer 86 32 7006

 

 

 

 

Historien om Badges

De første badges kendes fra omkring 1400 tallet, hvor man satte symboler på sit tøj, for at vise at man tilhørte en bestemt gruppering, eller at man havde en vis rang i samfundet. Badges blev f.eks. brugt af forskellige religiøse grupper, for at brede det religiøse budskab i samfundet. Man brugte også badges i forbindelse med forskellig politisk propaganda, efterhånden som årene gik.

Badges var dog ikke almindelige, og man kunne ikke bare få et badge hvis man ville have det. Næste gang badges dukker op var i 1896 på det Amerikanske kontinent nærmerebestemt i New Jersey af et firma, der hed ”Whitehead and Hoag”.. Det var dog ikke helt det badge, vi kender i dag, de fremstillede, da det havde en forside lavet af stof. Stofbadges er nu på vej ind på markedet igen, så hold øje med Badgelands hjemmeside, da vi snart genoptager salget af stofbadges.Den næste vigtige periode i badgehistorien er 1960erne, hvor badges får en renæssance. Badges rider med på hippiebølgen, hvor ungdomsoprøret er på sit højeste og modstanden mod atomvåben og ”Peace, Love and Harmony” er slogans på alles læber. Midten af 70erne var ligeledes en vigtig periode for badges, da Sex Pistols i England og punkrocken gjorde det lille "1-inch badge" til det mest essentielle modestatement. Det efterfølgende årti bekendte folk over hele verden deres samhørighed til alt fra bands, klubber, organisationer, ungdomsgrupper og politiske retninger med de små button-badges, som man kalder det lille ”1-inch badge”.Button-badges er ved at komme tilbage i gadebilledet. Det kan du fx se ved diverse musik award-shows, hvor musikerne benytter badges.

Musikere har altid taget badges til sig og gør det stadig i dag. Bands som fx Radiohead, Travis, Weezer og danske Carpark North er stadig vilde med badges. I Danmark slog badges for alvor igennem i 1970’erne, hvor atommodstanderne genoptog brugen af badges. Modstanderne mod atomkraft opdagede nemlig at badges kunne være en god måde at vise sammenhold, og at kommunikere et fælles budskab. Derfor havde de alle sammen de samme badges på, for at vise at de kæmpede for den samme sag. På den måde fremstod gruppen stærkere. Senere hen begyndte der at dukke badges op, som reklamerede for bestemte virksomheder. Badges blev også brugt som statussymbol, og kunne vise at man tilhørte en bestemt gruppering, eller gik ind for en bestemt sag.Badges har altid haft et politisk aspekt, fordi mange mennesker har brugt badges til at vise deres politiske tilhørsforhold på en meget aktiv måde. Man kan vise at man er modstander af atomkraft, fri abort, kapitalismen, eller alle mulige andre ting. Ofte har man badgen hængende på sin jakke, eller måske siddende på sin taske.I dag er badges også meget almindelige, og bruges både af private og af firmaer.

 

 

 

Ekspert kundeservice

Hvad enten du har spørgsmål til købsprocessen, dit design, prisen, produktet eller noget helt andet kan du trygt ringe til os.  Alle vores medarbejdere er eksperter i badges og badgemaskiner og skulle et område være ekstra svært stiller vi om til en kollega. Du er meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere på e-mail eller telefon 86 32 7006, så vi kan give dig et superskarpt tilbud.

Ja, vi kan også lave dit design

Vi har vores egen online designer hvor du nemt kan designe dine egne badges, magneter mm. Men vi vil også altid gerne hjælpe dig. Hvis det er noget der tager lang tid tager vi desværre lidt for at hjælpe dig men vores grafikere er rigtig søde og er gode til at forstå dine ønsker og behov. Prøv os af og be os om at designe dit motiv

 

Badgeland og resten af Reklameland har hovedkontor i Åbyhøj som ligger i pulserende Aarhus.