Pris uden moms |  Pris med moms

Badgelands presseside

Her på Badgelands presse side kan du finde uddrag fra firmaets historie. Udtalelser fra ejerne, pressebilleder samt logoer i høj opløsning. 

 

Børsen - Gazellepris 2017 Badgeland ApS har lige modtaget deres første Gazellepris 2017 men regner med at gentage succesen allerede i 2018

pressemedelse opdateret dato 31/7 2018

 

 

 

Firma født i økonomisk modvind

De stærkeste rødder har træer der vokser i modvind

”Badges??? Kan man virkelig leve af at sælge badges?”

Kommentarerne er mange og til tider møder Badgeland undren over eksistensen af et firma der lever af at sælge badges - Blandt andet fra de folk der gik forbi Badgelands daværende kontor midt i en travl handelsgade i centrale Århus. Kan man tjene penge på at sælge noget så småt som badges? Svaret må være et ja, for Badgeland har nu eksisteret siden 2007 og omsatte i 2017 for over 10 millioner kroner.

Badgeland er startet og ejet af de to brødre Thomas og Rasmus Hansen på henholdsvis 40 og 35 år.

Det lille Århus firma har specialiseret sig i at levere Badges, badgemaskiner, magneter og andre niche reklameartikler til både private og erhverv. Kunderne tæller alt fra landets største supermarkeder, banker og helt ned til Bedstemor Ulla der lige har købt en køleskabsmagnet med barnebarnet mormors lille guldklump.

Badges er kommet på mode, men bruges ikke kun af de mange bands der køber merchandise til tournéen. Badges møder tit kunden på brystet af kassedamen eller ekspedienten og sætter fokus på kampagner, udsalg, tilbud eller formidler budskaber som ”Atomkraft? Nej tak” eller at ekspedienten er ”Ny i job”.

Ud over badges sælger Badgeland badgemaskiner til skoler og institutioner samt Lean magnet produkter til erhvervslivet. ”Badgeland har altid fokuseret på at løse efterspørgsler som vores samarbejdspartnere ikke har kunne finde hos andre firmaer.” Denne fleksibilitet har udviklet Badgeland i mange forskellige retninger og leverer f.eks. komplicerede medarbejder og Lean løsninger til landets største banker og virksomheder generelt.

Badgeland optrappede deres aktivitet da krisen i 2008 kun var få dage gammel. Thomas var færdig på universitetet og nu skulle forretnings ideen briste eller bære, sidebeskæftigelsen blive skiftet ud med et fuldtidsjob.

Stik mod strømmen udvidede Badgeland 2019 med nye lokaler. Siden er det gået stærkt.

Firnaet blev omdannet til Badgeland ApS december 2010. Kun 6 måneder senere havde virksomheden allerede solgt for mere end det foregående år. En hastig vækst har været kendetegnene for brødrene de sidste 11 år. Firmaet er et meget stereotypt iværksætter firma, det er nemlig startet i det små i en kollegiekælder i Århus nord. 

De to brødre startede under studierne men tidligt valgte begge brødre firmaet som levevej. Badgeland har efterhånden 11 ansatte. Badgeland er startet op i Sverige og Norge og siden i England. Badgeland har siden 2015 haft den attraktive AAA rating fra Bisnode. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Næsten" alt i reklameartikler? Er det ikke problematisk at brede sig ud i så forskellige retninger? ”Jo det er det nok men af en eller anden grund ender vores forskellige produkter det med at ligne hinanden i deres legende og kreative aspekter.” Men brødrene indrømmer dog at de efterhånden sælger mange flere ting, end det der ligger online på hovedsiden Badgeland.dk. Derfor er brandet også udviddet med Stickerland og Reklameland hvor de blandet andet sælger alt i klistermærker. 

Den høje vækst resulterede også i at Badgeland i 2017 modtog firmaets første Gazelle vækstpris og det står allerede klart at de modtager den igen i 2018. 

”Bliver I aldrig bekymret over at vokse så kraftigt når en ny finanskrise statistisk set kan være lige på trapperne? ”Nej Badgeland er opstået i krisetid og har allerede opkøbt et par mindre konkurrenter. Gode produkter til konkurrencedygtige priser sammen med den bedst mulige kundeservice er den mest banale, men også den mest effektive forretningsstrategi”

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badgeland har 2015, 2016, 2017 og 2018 opnået den eftertragtede AAA Rating.

Badgeland har 2015, 2016, 2017 og 2018 opnået den eftertragtede AAA Rating. 

 

 

 

 

 

 

 

Tidslinje   

 

 

Billede fra en af de mange festivaller Badgeland var på helt i starten.
Billede fra en af de mange festivaller Badgeland var på helt i starten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Badgeland på Roskilde festival 2008 Badgeland på Roskilde festival 2008 (Badgeland var på 51 festivaller og markeder fra 2008-2010)

 

 
 
Butikken i Nørregade lige efter overtagelsen i 2008
Butikken i Nørregade lige efter overtagelsen i 2008

 

Badgeland lige før fraflytningen i 2011 nu lavet helt om til kontor.
Badgeland lige før fraflytningen i 2011 nu lavet helt om til kontor. 

 

 
 
Badgelands adresse fra 2011-2017
 
 
Badgelands adresse fra 2011-2017  

 

 

 
Badgelands nye domicil nu med meget mere plads
Badgelands nye domicil nu med meget mere plads