Pris uden moms |  Pris med moms

Er du videreforhandler?

Vi klipper prisen over Ud over at sælge til slutkunder, så har vi over 10 års erfaring i at sælge til videreforhandlere. Hvis du har lyst til at forhandle nogle af vores mange produkter, så håber vi, at du vil søge om at blive videreforhandler. Herunder lister vi nogle af de fordele, du har som videreforhandler hos Badgeland Danmark

Dine fordele

Du kan få rabat på store dele af vores produktsortiment, men nogle produkter er der dog mindre rabat på. Produkter som badges, økobadges, magneter, navneskilte og pins kan vi give højere rabat på. Vores online prisberegner har allerede en rabat struktur i sig, men kontakt os for at høre om der er mulighed for yderligere rabat på listepriserne. På små oplag er konkurrencen så høj, at vi ikke med vores høje service kan give ret meget i rabat, men vi tror på, at du alene på vores høje service vil se det som værdifuldt at samarbejde med os.

Neutral forsendelse

Vi har mulighed for at sende neutralt med PostNord direkte til jeres kunde med jer som afsender. NOTE: Dette kan dog i nogle tilfælde forlænge produktionstiden med 1-2 hverdage. 

Vi sender i neutral emballage uden logo, samt uden faktura, som ellers medsendes som standard. Ønsker I, at ordren sendes med f.eks. jeres logotape, så kan I sende det til os, og vi påfører det pakkerne i den udstrækning, som det er muligt. Hvis det ikke er muligt, så anvendes neutral tape.

Ønsker du at sende neutralt fra vores adresse via kurér, så skal du selv stå for booking af det. Husk at det skal aftales med os på forhånd, og afhentning skal ske indenfor vores åbningstid, som er 8.30-16.30.

Krav

Badgeland

 

I skal være en type virksomhed som har et stort videresalg af den type produkter, som vi tilbyder.
I de tilfælde, hvor der findes skabeloner, så skal disse anvendes. Derudover, så skal der på klistermærker sættes en skærelinje i vektor. Denne skal være tydeligt mærkes skærelinje eller cutpath.
Bestillinger afgives via webshoppen eller per mail.

Alle tilbud er gældende i 30 dage.

Ansøg om at blive videreforhandler.
Send en mail tilt: info@badgeland.dk

 

 

kunder

 

  Kontakt os i dag

 

 

Læs mere om de forskellige pakningsløsninger vi tilbyder

Salgsklar emballage

pakning Vi kan printe pakkelabels på salgsklare poser med badges, navneskilte eller magneter. Hvis du har brug for at påsætte en stregkode, er det også noget, vi har prøvet før. Vi har mere end 20 papkasse størrelser, som du kan vælge, at vi skal bruge. Du kan også vælge at få pakket hver enkelt badge eller magnet i hver sin gaveæske eller salgsklare emballage med ex. et EURO hul til at hænge varen på en hyldekrog. Ring til os allerede i dag og forhør dig om, hvordan vi kan løse dine specielle krav og ønsker indenfor emballering -  vi er sikre på, at vi kan finde en overkommelig, billig og fleksibel løsning.

 

Montering på postkort

Som et nyt produkt kan vi nu tilbyde at montere jeres badges på et postkort eller pakke dem i transparante plastikposter med papstykke og EURO hul til at hænge varen på et display. 

Hvis I vælger at få badges monteret på et kort, gør vi det på et konventionelt postkortstørrelse som standard. Et postkort er som standard A5 i format. Denne størrelse er lille og solid nok til at yde en solid base for montering af badges. Men vi kan montere badges på hvilken som helt type postkort. Bare send os en forespørgsel så tager vi den derfra.

 

Badges monteret på postkort Orange badges monteret på postkort Badges i plastikposter med papstykke og EURO hul

 

Neutral levering

Vi producerer badges og magneter til rigtigt mange videreforhandlere og reklamefirmaer i Danmark og resten af Skandinavien. Vi er vant til at leve op til deres og deres kunders høje standarder, og vi kan helt sikkert også hjælpe jer. Vi kan sende pakken direkte til jeres kunde med neutral pakningandinavien eller levering, som ser ud til at komme fra jeres firma. Dette giver hurtigere levering og fjerner behovet for at badges eller magneter skal en tur forbi jeres lager. Det sparer tid og gør leveringsprocessen hurtigt. Både badges og pakker er sendt uden vores logo eller reklamer og vi kan også sende følgebreve med fra jer så det lever op til jeres normale rutiner. Hvis det har din interesse skriv til os på info@badgeland.dk.