Pris uden moms |  Pris med moms

Vores ansatte

Happy workVi har mange dygtige ansatte hos Badgeland. Selvom der kan være lidt travlt en gang i mellem har vi hos Badgeland stor opmærksomhed på at vi ikke skal misbruge vores medarbejdere. Vi bruger meget tid på at udvikle os så vi tilegner os flere og flere kompetencer det gælder for alle vores medarbejdere uanset om det er ude på lageret, i produktionen eller på kontoret.

Ud over vores 9 fastansatte medarbejdere har vi et team af dygtige ungarbejdere samt et kæmpe hold af søde og kompetente samarbejdspartnere og deres ansatte over hele EU og resten af verden.

Vores ansatte i badgeland

Om Badgeland

Badgeland er en yngre virksomhed startet 2007 som nu nok er Danmarks største forhandler af blandt andet badges. 

Læs mere om badgeland her 

Mere om vores ansatte

Thomas Hansen - Adm. Direktør, Founder, medejer

Thomas Hansen

Adm. Direktør, Founder, medejer 

Thomas er Cand. Mag i noget så upraktisk som filosofi og Østeuropæsiske studier. Under studietiden begyndte han at arbejde med reklameartikler og har ikke set sig tilbage siden. I hans fritid elsker han bøger, at rejse og ynder at sejle i havkajak og tage ud og kitesurfe når han ellers husker at finde tid til det. 

Rasmus Nyerup Hansen - Finansdirektør, Founder, medejer Rasmus Nyerup Hansen

Finansdirektør, Founder, medejer 

Rasmus er Bankuddannet og med fortid i Danske Bank. Rasmus er trods det nye mellemnavn bror til Thomas. Rasmus har sammen med Thomas startet firmaet helt fra bunden. Rasmus er et stort familiemenneske der trods et firma der trods hastig vækst og Gazellepriser formår at sætte familien i højsæde. I hans fritid er han en dygtig Gamer og er altid med på et godt Lanparty. 

Lene Kristoffersen

Sales manager, PR og Socialemedier koordinator, HR

Lene er lidt firmaets selvudnævnte kontor Mor. Lene er blæksprutte i ordets egentlige betydning med en arm med i alt der foregår.