Pris uden moms |  Pris med moms

Vores ansatte

Vi har mange dygtige ansatte hos Badgeland. Selvom der kan være lidt travlt en gang i mellem har vi hos Badgeland stor opmærksomhed på at vi ikke får for meget arbejde og vælter som mennesker. Vi bruger meget tid på at udvikle os så vi tilegner os flere og flere kompetencer det gælder for alle vores medarbejdere uanset om det er ude på lageret, i produktionen eller på kontoret. Vi arbejder konstant på vores arbejdsmiljø og udvikler hele tiden på karriere planer for alle vores medarbejdere. 

Ud over vores 9 fastansatte medarbejdere har vi et team af dygtige ungarbejdere samt et kæmpe hold af søde og kompetente samarbejdspartnere og deres ansatte over hele EU og resten af verden. Vi har som noget nyt fået et lokalt hold af produktionsmedarbejdere der arbejder hjemmefra med at lave badges og pakke produkter. 

Om Badgeland

Badgeland er en yngre virksomhed startet 2007 som nu nok er Danmarks største forhandler af blandt andet badges. 

Du kan læse meget mere om badgeland her 


Læs mere om vores ansatte ved at klikke på billederne. 

Thomas Hansen
Adm. Direktør
Rasmus Hansen
COO
Steen Olsen Steen Olsen
Salgschef
Fredrika ErikssonFredrika Eriksson
Teamleder
Lene KristoffersenLene Kristoffersen
Sales manager
Lise LyngbyLise Lyngby
Countrymanager
Niels Skov JohansenNiels Skov Johansen
Produktionsleder
Hatam KhosrawiHatam Khosrawi
Produktionsmedarbejder
SarahSarah 
Produktionsmedarbejder
DamerEkstern produktion
Hjemmearbejde

Mere om vores ansatte

Thomas Hansen - Adm. Direktør, Founder, medejer

Thomas Hansen

Adm. Direktør, Founder, medejer 

Thomas er Cand. Mag i noget så upraktisk som filosofi og Østeuropæsiske studier. Under studietiden begyndte han at arbejde med reklameartikler og har ikke set sig tilbage siden. I hans fritid elsker han bøger, at rejse og ynder at sejle i havkajak og tage ud og kitesurfe når han ellers husker at finde tid til det. Thomas er firmaets mand. Kender alle produkter og er næsten altid på arbejde i en eller anden forstand. Thomas elsker når kunderne får det helt rigtige produkt som går fra et kedeligt reklameprodukt til et omdrejningspunkt i en kampagne eller et produkt som bliver brugt og værdsat over lang tid. 

Rasmus Nyerup Hansen - Finansdirektør, Founder, medejer

Rasmus Nyerup Hansen

COO, Finansdirektør, Founder og medejer 

Rasmus er Bankuddannet og med fortid i Danske Bank. Rasmus er trods det nye mellemnavn bror til Thomas. Rasmus har sammen med Thomas startet firmaet helt fra bunden. Rasmus er et stort familiemenneske der trods et firma der trods hastig vækst og Gazellepriser formår at sætte familien i højsæde. I hans fritid er han en dygtig Gamer og er altid med på et godt Lanparty. 

Steen Olsen

Steen Olsen

Salgschef

Steen er en ren vidensbank i alt hvad der har med tryksager, Profiltøj og reklameartikler at gøre. Med hans over 35 års erfaring er Steen en dygtig ekspert til at hjælpe dit firma fra ide til produkt. Steen er tidligere selvstændig indenfor tøjbranchen så Steen har altid stor forståelse for kunders behov og hvad der betyder noget for kunden. Indlevelse i behov og respekt for det enkelte menneske er tydelige værdier hos Steen. Privat er Steen lidt at en ole opfinder og der er ikke det der ikke kan fabrikeres i hans velassorterede værksted. Steen er gift med søde Jytte. 

FredrikaFredrika Eriksson 

Teamleder og Svensk Country manager.

Fredrika er som navnet måske antyder af Svensk oprindelse. For at være helt korrekt Finsk-svensk oprindelse. Fredrika styrer vores svenske afdeling med fast hånd men er sideløbende også blevet teamleder for hele vores kundeservice afdeling. Man kan tydelig mærke at Fredrika tidligere har været leder i McDonalds. Fredrika er hurtig til at danne sig et overblik over ordre, kunder eller problemer - Finder hurtigt en løsning så man hurtigt er tilbage på sporet. 

Lene Kristoffersen

Sales manager, PR og Socialemedier koordinator, HR

Lene er firmaets selvudnævnte kontorMor. Lene er blæksprutte i ordets egentlige betydning med en arm med i alt der foregår. Lene har mange års erfaring med badges, magneter og midlertidige tatoveringer. Privat er Lene altid igang med at arrangere et eller andet event eller fødselsdag for enten datteren, venner, familien, firmaet eller området Lene bor i. Lene evner at se muligheder hvor andre ser udfordringer. 

Lise Lyngby

Country manager Norge 

Lise er akademiker og er altid med på den nyeste udvikling indenfor politik og hvad der sker på den internationale scene. Lise sidder primært med vores norske kunder men kan ikke helt lade være med at tage en dansk eller svensk kunde hvis muligheden opstår. Lise er mor til 2 søde børn. Privat kan man se Lise storme afsted i løb fra tid til anden og når muligheden opstår i et halvmarathon. 

Niels Skov Johansen

Produktionsansvarlig

Niels er KÆMPE smukfest fan. 

Hatam Khosrawi

Produktionsmedarbejder

Hatam er oprindelig fra området mellem Iran og Irak eller med andre ord af Kurdisk afstamning. Hatam blev i 2018 gift med hans søde kone Tina der trods det danskklingende navn kommer fra Irak. Hatam er et familiemenneske der i hans fritid passer på hans mor. Hatam er også en kyndig cykelmekaniker der nyder at sætte gamle cykler istand for flygtninge på opholdscentrene. 

Rasmus Pedersen

Vicevært område ansvarlig.

Rasmus vedligeholder vores dejlige domicil i Hasselager ved Aarhus. Uanset hvad der går i stykker kan Rasmus fikse det med ståltråd og et stykke tyggegummi.  

Eksterne produktion

Hjemmearbejde.

Vi har pt 5 eksterne medarbejdere. Disse medarbejdere arbejder i deres fritid hvor de laver badges, magneter eller pakker produkter hjemme i privaten. Det er medarbejdere der bor under 5 km fra vores domicil i Hasselager ved Aarhus. Disse medarbejdere giver os fleksibilitet ved peak ordre indgang. Så når f.eks. alle landets supermarkeder skal have hold afstand badges på samme tid har vi mulighed for at sætte ekstra kræfter på en opgave. Det har også et miljø perspektiv at vi ikke behøver at sende større produktioner ud af landet men at vi kan producere badges her i Danmark uden for meget unødig transport.