Pris uden moms |  Pris med moms

CSR - Corporate Social Responsibility

CSR - Corporate Social Responsibility Hos Badgeland går vi meget op i vores aftryk, uanset om det er vores sociale eller det miljømæssige aftryk, som vi sætter her i verden. Vi forsøger at pleje vores personale og er blandt andet lige flyttet ind i nye store lokaler med masser af plads til vores medarbejdere. Vi lægger også vægt på, at ting, som hævesænkeborde, ergonomiske mus, stole og ståmåtter, er af bedste kvalitet. 

Vi har et åbent kontorlandskab med helt speciel lydissolering i loftet, som man ellers kun finder i Sydney Opera House, og så på vores adresse på Teglbækvej - der var vist noget med en vennetjeneste under byggeriet tilbage i 90'erne. 

Vi tager også vores ansvar alvorligt med hensyn til oplæring af elever. Derfor vil man fremover kunne finde en elev under uddannelse hos Badgeland, ligesom vores personale løbende vil få efteruddannelse indenfor deres felt. 

Lokalerne i Hasselager er i 2018 blevet udstyret med solceller på hele den ene bygning. og de producerer mere strøm end 5 normale husstande bruger om året. Denne strøm går blandt andet til vores klimapumper, der giver varme om vinteren og en kølig brise om sommeren. 

Vi tager et socialt ansvar, og har derfor lige nu 1 flygtning ansat, som er overgået fra løntilskud til almindeligt fuldtidsarbejde. 

De produkter, som vi ikke laver inhouse, laver vi på fabrikker, hvor vi ved, at der bliver tager vare om medarbejderne, på samme måde som vi selv gør det. 

Vi er også tiltrådt "Grafisk CSR-kodeks", som er vores branche, der i fællesskab prøver at lave et kodex, som alle medlemmer arbejder for at overholde og udvikle. (Udviklet af Grafisk arbejdsgiverforening):

  1. Vi støtter og respekterer beskyttelsen af internationalt erklærede menneskerettigheder. 
  2. Vi krænker ikke menneskerettigheder. 
  3. Vi opretholder foreningsfriheden og anerkender effektivt retten til kollektiv forhandling. 
  4. Vi støtter udryddelse af alle former for tvangsarbejde. 
  5. Vi støtter afskaffelse af børnearbejde. 
  6. Vi afskaffer diskrimination i relation til arbejds- og ansættelsesforhold. 
  7. Vi har en forsigtighedstilgang til miljømæssige udfordringer. 
  8. Vi er med til at fremme en større miljømæssig ansvarlighed. 
  9. Vi opfordrer til udvikling og spredning af miljøvenlige teknologier. 
  10. Vi modarbejder alle former for korruption, herunder afpresning og bestikkelse.

Vi prøver også at give tilbage til vores lokalmiljø, men også til de frivillige, som driver Danmark. Du kan se vores omfangsrige sponsorliste her: Sponsorliste

Du kan læse mere om vores miljø CSR her: Klimafodspor

Vores miljø CSR her: Klimafodspor