Badges

Læs mere

BadgesHer finder du vores mange badges med forskellige former, størrelser og bagside typer. Skal du bruge et badge med sikkerhedsnål, pins, magnet, klips eller med sugekop, så er du kommet til det rette sted. Vores kunder bruger badges til mange forskellige formål: som merchandise til en sportklub, som små ambassadører for en humanitær organisation, til et skoleprojekt, som et flot 'ny i job' badge eller som point of sale til at generere mersalg. Badges har mange funktioner, og bliver brugt som aldrig før i Danmark. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for den kreative brug af badges i en kampagne. 

Alle vores badges er i en høj kvalitet. De er af metal og har meget lang holdbarhed.  

Du kan vælge imellem at sætte dit motiv op i et billedbehandlingsprogram og uploade det sammen med din bestilling, eller du kan prøve vores nye badgedesigner, hvor du i ro og mag kan designe dit eget motiv direkte på vores hjemmeside. Vores bagdedesigner er gratis at anvende. 

Hos os finder du badges, pins, navneskilte og magneter til alle formål. Vi har helt sikkert også en løsning, der passer dig! Hvis du vil høre om mulighederne for en større ordre, kan du altid skrive til vores kundeservice på info@badgeland.dk eller ringe på: