Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Rollup med sort kassette

Er du på udkig efter et banner med tryk, som skiller sig ud fra mængden? Så er vores elegante satin sorte rollup lige noget for dig! Dette banner er ikke blot solidt og holdbart, men også utroligt stilfuldt.

Mekanismen er fremstillet af et tykkere lag aluminium, og transporttasken er ekstra forstærket og polstret. Grafikken er trykt på polyester materiale, der blokerer for gennemsyn og ikke krøller i kanterne. Bestil din roll-up med sort kassette og stativ i dag og adskil dig fra konkurrenterne.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Rollup med sort kassette

Vores rollup med sort kassette og stativ er et klassisk og solid reklamebanner, der adskiller sig med sin satin sorte kassette. Mekanismen er lavet af et tykkere lag aluminium, og transportposen har yderligere forstærkninger og er tykt polstret. Grafikken, der er trykt på polyester materiale, indeholder et lag, der blokerer gennemsyn, og som ikke krøller i kanterne. På grund af den unikke, sorte kassette garantereres du et elegant udtryk.

Findes i to størrelser: 85 x 200 cm og 100 x 200 cm. Aluminiumet i kassetten sikrer, at banneret er holdbart og modstandsdygtigt overfor ridser og slag. Det trykte billede er af høj kvalitet og giver et flot og professionelt udseende.

Dette roll-up banner er perfekt til virksomheder, der ønsker at præsentere sig på en elegant og stilfuld måde. Det er ideelt til brug på messer, udstillinger, butikker eller kontorer - ligesom det også er let at transportere og montere. Sættes op på få sekunder.


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Elegant og stilfuldt finish
  • Nem opsætning
  • Inklusiv transporttaske

Prisliste uden moms