Nøglesnore

Læs mere

noeglesnorVi laver som noget nyt nu også nøglesnore med dit tryk. Vi laver flere forskellige, med mange forskellige kroge og tilbehørsmuligheder. Kontakt os allerede i dag og lad os vise dig nogle af de muligheder du har.

Disse kendes også under mange andre navne som Lanyards, ID holdere, keyholders, nøgleholdere mm. men produktet er det samme. Vi laver 8 forskellige typer og disse kan justeres i bredde, tykkelse, længde og med de mange forskellige typer af vedhæng og klips. Vi vil forsøge at lave de mest solgte produkter til nemme produkter, men indtil de er klar, er du meget velkommen til at ringe til os og få en snak om mulighederne. Vi laver endda selvlysende tekst på nøglesnorene.  

Ud fra dit design eller idé, kan vi guide dig til den rigtige type nøglesnor. Vi tilpasser dem, som du vil have dem så vi kan f.eks. også lave nøglesnorene med 2 kroge i stedet for den normale én krog. 

HUSK: Vi har utallige kombinationsmuligheder i længder, tykkelser og antalt og typer af krog og sikkerheds klips. Fra 100stk.

Ring til os og få en snak om dine nye fede reklamenøglesnore