Badgemaskiner

Læs mere

Hvorfor købe en Badgeland badgemaskine? Det er let - fordi vi har markedet mest solide og effektive maskiner. Derudover er vi også Danmarks billigste leverandør af maskiner og dele. 

Vi har igennem de sidste 10 år solgt næsten 1000 badgemaskiner og på vores PRO maskine giver vi 10 års total garanti. Så er der det mindste bøvl med maskinen, ringer du til os, og vi finder en løsning.

Vi har ialt 3 typer maskiner: vores PRO maskiner, vores multimaskiner og så vores helt nye MINI badgemaskiner.

Med vores MULTI badgemaskiner kan du med en og samme maskine lave flere størrelser badges. Du behøver bare at tilkøbe en ny matrice. Matricerne er meget nemme at skifte. Billig måde at kunne lave f.eks. både de fede små 32mm badges, men også de populære store 56mm badges. Oval matrice kan tilmed tilkøbes. Vores MINI maskiner er for den person der bare vil billigt igang med at lave badges. Der er lidt mere arbejde i at lave et badge på en MINI maskine men slutproduktet er præcis det samme. Så uanset om du vil have det bedste af det bedste, den fleksible eller den helt billige kan du finde din badgemaskine hos Badgeland.