Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Rollup med to tryk på to sider

Når du har brug for at fange opmærksomhed fra begge retninger, så er et dobbeltsidet roll up banner den oplagte løsning. Med vores dobbeltsidede bannere kan du have to forskellige budskaber på én og samme tid og dermed fordoble din synlighed.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Rollup med to tryk på to sider

Vores dobbeltsidede roll up bannere er nemme at samle og perfekte til messer, konferencer og butiksevents. De leveres med en færdigsamlet ramme, to bannere og en praktisk transporttaske, så du kan tage dem med dig overalt.

Du kan vælge det samme design til begge sider af skærmen eller to forskellige designs. Vi sørger for det professionelle tryk og leverer det hele i en praktisk transporttaske, der er klar til brug ved dit næste event eller messebesøg.

Hvis du leder efter en reklameløsning, der går ud over det sædvanlige, så er dette dobbeltsidede roll-up perfekt til dig. En særlig kassette gør det muligt for dig at vise to forskellige reklamegrafikker samtidig. Dette betyder dobbelt så meget plads til dine marketingbudskaber!

Det dobbeltsidede rollup banner er konstrueret af holdbare materialer og trykt med høj kvalitet, så dine reklamegrafikker vil se skarpe og professionelle ud i lang tid. Vi tilbyder også storformat print og taske til at beskytte og transportere dit roll-up banner. 


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Tryk på begge sider
  • Perfekt til messer og events
  • Hurtig opsætning
  • Inklusiv transporttaske

Prisliste uden moms