Pris uden moms |  Pris med moms

Beachflag til messer

Et beachflag med logo eller slogan på er med god grund en yderst populær form for markedsføring på messer. Det er en meget mobil type reklameflag, der både er nem at transportere og hurtig at sætte op og pakke sammen. Desuden fungerer den karakteristiske dråbeform fantastisk som blikfang på messer, og på et beach flag med tryk kan du få lige præcist det motiv, du ønsker dig.

Vi har desværre endnu ikke nogen produkter i denne kategori

Hejs flaget helt uden flagstang med et af vores flotte beachflag med dit helt eget motiv. Har du et budskab, du skal ud med, eller vil du blot tiltrække opmærksomhed med dit logo i stor format, så er denne type flag med tryk oplagte.

 

Beachflag kan bruges både inde og ude, og fungerer enten med jordspyd eller metalfod alt afhængigt af, hvor du skal bruge dem henne. Til messebrug anbefaler vi typisk en metalfod, men det er rart at have muligheden for at genbruge flaget til andre formål efterfølgende.

 

Logoflag kommer i mange former og størrelser, men beachflaget har hurtigt vundet indpas som en af de absolut mest populære udgaver grundet den store fleksibilitet og relativt lave pris.