Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Beachflag dråbeformet - budget

Du kan øge synligheden og skabe opmærksomhed omkring dit brand med vores dråbeformet beachflag med tryk. Det er en billig og effektiv form for markedsføring, der passer perfekt til events, messer, butikker, indkørsler og meget mere.

Dette beachflag med logo er hurtigt og nemt at montere og kan ligeledes pakkes sammen og opbevares sikkert i den medfølgende taske eller opbevaringspose.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Beachflag dråbeformet - budget

Vores dråbeformede beachflag er lette og transportable, og det aluminiumsbaserede system er let at samle uden brug af værktøj. Vores beachflag kan bestilles i fire forskellige størrelser og med et bredt udvalg af baser, der passer til enhver udendørs eller indendørs anvendelse. Vores beachflag kan modstå vindstyrker på op til 29km/t og den elastiske stanglomme med syet flagbånd gør det let at fastgøre flaget til den justerbare krog. Køb dit dråbeformede beachflag med tryk hos os i dag!

Det dråbeformede design af vores beachflag er unikt og vil helt sikkert skille sig ud fra mængden og tiltrække opmærksomhed. Det er en fleksibel og alsidig løsning, der passer til alle typer af virksomheder og kampagner. Vores beachflag med tryk er ideelle til udendørs events såsom festivaller, sportsarrangementer og strandfester, men fungerer også godt indendørs i butikker, showrooms og på messer.

Flaget er let og nemt at montere, og det kan ligeledes pakkes sammen og opbevares eller transporteres i den medfølggende taske. Derudover kan vores beachflag med logo bruges igen og igen, hvilket gør det til en økonomisk fordelagtig løsning.

Vores beachflag er fremstillet af høj kvalitetsmaterialer, og vores trykte grafik er skarp og præcis. Vi tilbyder mange forskellige størrelser og baser for at sikre, at vores beachflag passer til alle dine behov.


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

 

Produkt info

  • Iøjnefaldende dråbeform
  • Inklusiv tryk og transporttaske
  • Letvægts design

Prisliste uden moms