Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Beachflag - almindelig form med tryk

Ønsker du at skille dig ud på messer og events? Så er vores beachflag med tryk den perfekte løsning til dig! Vores beachflag er den mest populære og prisvenlige form for reklame, som vil give din virksomhed et positivt image.

Fås op til 4,6 meter i højden!

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Beachflag - almindelig form med tryk

Vores beachflag er trykt på polyesterstof, som er velegnet til udendørs udstillinger og arrangementer såsom på stranden, på i parker og til events. Flagstængerne er lavet af lakeret aluminium og kan hurtigt sættes op, hvilket gør beachflag uundværlige for enhver marketingkampagne.

Placer vores beachflag foran din butik eller restaurant, og tiltræk potentielle kunder. Vores billige flag vil også fungere som en skiltepost under koncerter og festivaler i det åbne landskab.

Vores beachflag med tryk tilpasses med dit logo eller billede, så din virksomhed kan få mest mulig synlighed. Lad os hjælpe dig med at promovere din virksomhed. Kontakt os i dag for at få mere information og få en pris på vores produkt.


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

 

Produkt info

  • Nem opsætning
  • Flere størrelser
  • Iøjnefaldende promovering

Prisliste uden moms