Pris uden moms |  Pris med moms

Badges til messer

Badges med tryk kan bruges til enormt mange ting, når du eller din virksomhed skal på messe. De er geniale til at formidle et budskab klart og tydeligt, hvad enten det er en vision, et jubilæum eller noget helt tredje.

Vi har desværre endnu ikke nogen produkter i denne kategori

På messer er badges med eget motiv et enormt effektivt og samtidig billigt virkemiddel. Mange vælger at få trykt virksomhedens logo på badges, så det altid er synligt - også når du eller dine medarbejdere bevæger sig rundt på messen. 

 

Har I en mærkesag eller et budskab, I gerne vil ud med på messen? så er “Spørg mig om [...]” badges også en populær løsning. Her kan I opfordre jeres besøgende til at spørge ind til netop det, I gerne vil tale om, eksempelvis “Spørg mig om vores klimaindsatser” eller lignende.

 

Du kan også lave dine egne badges som oplukkere med virksomhedens logo eller budskab og bruge dem som strøgaver på messen. Det kunne være låsesmeden, der fik trykt logo med teksten “Skal vi åbne den for dig?” på dem. Med tryk på badges har du virkelig mulighed for at være kreativ!