Pris uden moms |  Pris med moms

Matte badges

Megaflotte matte badges. Gode på fjernsyn og i meget sollys.

Matte badges bliver billigere jo flere du bestiller og jo længere tid du kan vente på dem.

Produktionstype

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Gå til Designer

Ved at klikke på design kan du selv lave dit motiv i vores online designer
Design

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Matte badges

se mere om matte badges Vores matte badges er supergode i fjernsynet, eller i andre situationer, hvor de er udsat for meget lys, som for eksempel udenfor i solen. Den matte overflade, virker anti-reflekterende, og sender meget mindre lys tilbage, hvilket gør det meget nemmere at se motivet.

Den matte overflade giver også badge og motiv et mere eksklusivt udseende.

Slidstærke matte badges

Den matte effekt opnås ved at bruge en mat laminering på overfladen. Denne laminering er næsten lige så hårdfør som mylaret/overfladen på vores almindelige badges. Derfor tåler vores matte badges også gentagen brug, eller en tur ud i regnvejret.

Størrelsen på vores matte badges kan svinge en smule (1-2mm) da vi har flere forskellige maskiner. Alt efter antal og din deadline skifter vi maskine så du får dem til den bedste pris og lige til din deadline. 

Minimumsbestilling på denne type er 10 styk.

Produkt info

  • Flotte i solskin
  • Synlige på film og tv
  • Gode til valgkamp
  • Laver ikke genskin

Søgninger på sætninger (klik på sætningen for at søge)

Prisliste uden moms

Design hjælp

Der findes 2 muligheder i forbindelse med at designe et badge af denne type:

Upload en fil, hvor motivet ikke er sat op til print. Vi sætter op til print - det er muligt det koster et opsætningsgebyr alt efter kompleksitet. Vi kontakter dig, hvis der er spørgsmål til ordren.
Sæt dit motiv op i vores skabeloner i den rigtige størrelse, så filen er klar til print.

Skabeloner:

Du finder vores skabeloner her til højre. Vi tilføjer løbende skabeloner, så hvis du ikke finder en skabelon i den ønskede størrelse, så kontakt os per mail.

Ved brug af vores skabeloner skal du være opmærksom på de forskellige linjer: Synligt fra forsiden, Trykområde, Stanselinje.

Synligt fra forsiden: Illustrerer forsiden af dit badge
Trykområde: Din baggrund skal gå ud til denne linje. Ellers får du en hvid kant, som ved den mindste skævhed i udstansningen tydeligt vil kunne ses. Hvis du fylder trykområdet ud, så får du det bedste resultat. Gælder dog ikke ved hvid baggrund,
Stanselinje: Vi bruger denne linje til at stanse ud efter. Der må ikke være design mellem stanselinje og trykområdet, med mindre de er det samme.

CMYK:

Husk at vi trykker i CMYK farver, og IKKE RGB eller Pantone. CMYK er ikke farveægte, hvilket betyder, at den farve, som du ser på skærmen, ikke nødvendigvis stemmer overens med, hvad der kommer ud af printeren. Derudover kan farven variere fra printer til printer, og fra gang til gang. Hvis vi vurderer, at farven ser helt forkert ud, så kontakter vi dig selvfølgelig, og vi forsøger at finde en løsning.

Grafisk korrektur:

Når du uploader en fil til os, så sender vi en grafisk korrektur til godkendelse. Leveringstiden gælder først fra godkendt korrektur, så hold øje med din mail.

Loading

vi forsøger at passe på naturen Disse badges er lavet af metal, papir og biologisk nedbrydelige laminering. Dermed er vores matte badges noget af det grønneste du kan købe. 

Danmark genbruger en stor procent af vores affald selv det der brændes da metallet bliver samlet op efter det smelter så matte badges noget af det mest bæredygtige du kan købe. 

  • Lavet på maskiner der får strøm fra Vindkraft og solenergi
  • Fremstillet af metal og biologisk nedbrydelig kachering
  • Papiret brug i badget er FSC mærket klorin fri papir. 

 

 

Lavet med strøm fra vindmøller    Papiret vi bruger er FSC mærket    Lavet med strøm fra solpaneler    Papiret er lavet uden brug af klor    Produktet er 100% bionedbrydelig