Pris uden moms |  Pris med moms

Hjerte badges

Sjov ny badgeform, som er velegnet til det kærlige og omsorgsfulde budskab. Minimum 100stk.

Produktionstype

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Hjerte badges

Vores nye hjerteformede badges er gode til at fremme det kærlige budskab.

Hjerteformede badges er perfekte til organisationer og foreninger, der støtter op om den gode sag. For eksempel naturbevarelse, kampen mod kræft, indsamlinger, Prides, og meget mere.

Eller de kan være en sød lille gimmick til et bryllup, barnedåb, konfirmation, eller en rund fødselsdag.

På grund af den specielle form, så er denne types ombuk af mylaret (overfladen) ikke helt lukket øverst i hjertet, der hvor buerne mødes.

Der er en minimumsordre på 100 styk.

Søgninger på sætninger (klik på sætningen for at søge)

Prisliste uden moms

Design hjælp

Der findes 2 muligheder i forbindelse med at designe et badge af denne type:

Upload en fil, hvor motivet ikke er sat op til print. Vi sætter op til print - det er muligt det koster et opsætningsgebyr alt efter kompleksitet. Vi kontakter dig, hvis der er spørgsmål til ordren.
Sæt dit motiv op i vores skabeloner i den rigtige størrelse, så filen er klar til print.

Skabeloner:

Du finder vores skabeloner her til højre. Vi tilføjer løbende skabeloner, så hvis du ikke finder en skabelon i den ønskede størrelse, så kontakt os per mail.

Ved brug af vores skabeloner skal du være opmærksom på de forskellige linjer: Synligt fra forsiden, Trykområde, Stanselinje.

Synligt fra forsiden: Illustrerer forsiden af dit badge
Trykområde: Din baggrund skal gå ud til denne linje. Ellers får du en hvid kant, som ved den mindste skævhed i udstansningen tydeligt vil kunne ses. Hvis du fylder trykområdet ud, så får du det bedste resultat. Gælder dog ikke ved hvid baggrund,
Stanselinje: Vi bruger denne linje til at stanse ud efter. Der må ikke være design mellem stanselinje og trykområdet, med mindre de er det samme.

CMYK:

Husk at vi trykker i CMYK farver, og IKKE RGB eller Pantone. CMYK er ikke farveægte, hvilket betyder, at den farve, som du ser på skærmen, ikke nødvendigvis stemmer overens med, hvad der kommer ud af printeren. Derudover kan farven variere fra printer til printer, og fra gang til gang. Hvis vi vurderer, at farven ser helt forkert ud, så kontakter vi dig selvfølgelig, og vi forsøger at finde en løsning.

Grafisk korrektur:

Når du uploader en fil til os, så sender vi en grafisk korrektur til godkendelse. Leveringstiden gælder først fra godkendt korrektur, så hold øje med din mail.

Loading

Download en skabelon til dette produkt

52 x 57 mm skabelon

Design instruktioner til dette produkt