Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Ukrainsk flag emaljepin

Ukraines flag med de blå og gule farver. Rusland har invaderet Ukraine. Bær dette lille Ukrainske flag og vis din støtte til det ukrainske folk. Måler ca. 19x16mm

UPDATE: Vi har Ukraine flag på lager igen. Vi sender samme dag hvis du bestiller inden kl 14:00. Skriv til os hvis du skal bruge flere end 100 styk da vi lige skal planlægge produktionen. Vi laver løbende nye produktioner. 

Husk vi også har badges med forskellige støt ukraine tekster dem kan du bestille her Ukrainebadges

Vælg det antal pins du ønsker

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Ukrainsk flag emaljepin

Ukraines flag består af to lige store horisontale bånd, øverst et blåt, som symboliserer den blå himmel, og nederst et gult, som symbolserer de gule kornmarker, der står for velstand. Flaget blev oprindeligt taget i brug i 1918, men under Sovjetunionen var det forbudt, og blev først taget i brug igen i 1992. Flaget har samme farver som Sveriges flag, og en teori fortæller at farverne kommer fra en folkegruppe kalder Rus, som oprindeligt kom fra Sverige. Dog eksisterede Kijevriget under vikingtiden, længe før Sveriges flag blev til, og denne fakta svækker teorien. Ligheden mellem de to flag er derfor tilfældig. 

Søgninger på sætninger (klik på sætningen for at søge)

Produkt info

  • Flot lille Ukraineflag
  • Venskabsflag
  • Vis din støtte
  • Måler ca. 19x16mm

Prisliste uden moms