Pris uden moms |  Pris med moms

Slik til messer

Små slikposer og bolsjer med tryk på indpakningen er en sikker vinder på alle messer. Hvad enten du vil have slik med firmalogo eller du har et slogan eller budskab, du vil fremhæve, er disse små slikposer og bolcher helt idéelle, da indpakningen giver god plads til forskellige typer motiver. 

Vis som  
produkter per side
Slikposer med logo
Små slikposer med dit eget logo. Perfekte til messen og til at sende med en ordre. Fås med mange for...

Prisniveau

Mønterne angiver prisklassen. Det vil sige, at en mønt indikerer lavt prisniveau.
Pris:
Bolsjer med logo
Super lækre bolsjer med logo på indpakningen. Mindste produktion er 10 kg. Mange forskellige smage a...

Prisniveau

Mønterne angiver prisklassen. Det vil sige, at en mønt indikerer lavt prisniveau.
Pris:
Ritter sport med logo - på pap med logo
Den originale tyske Ritter sport med firma logo. Hvorfor ikke tilbyde et godt kendt brand for at und...

Prisniveau

Mønterne angiver prisklassen. Det vil sige, at en mønt indikerer lavt prisniveau.
Pris:
produkter per side

En af de mest populære gaver til messer, er slikposer med eget tryk - og med god grund. For det er de færreste, der kan undsige sig at have en sød tand, og derfor vil de små poser gå som varmt brød uanset hvilken type kunder, du henvender dig til.

 

En af de helt store fordele ved slikposer med logo som kundegave er, at de besøgende på din messe vil tage dem med sig og måske gå og småspise af dem resten af dagen. På den måde kan dit brand og budskab forblive top of mind hos kunderne i længere tid, og samtidig vil hjernen også forbinde det med noget godt på grund af de velsmagende bolsjer, lakridser, vingummier eller tyggegummier.

 

Vi har en lang række lækre smagsvarianter og udgaver, så der er med garanti en variant, der passer til jeres virksomhed.

 

Enkeltpakkede bolsjer med firmalogo eller tekst er perfekte at dele ud på messer, hvor du kæmper med andre virksomheder om kundernes opmærksomhed. 

 

Bolsjer med tryk er en anden populær måde at sikre en vedvarende eksponering. Giv dine besøgende på messen en håndfuld med, når de forlader din stand, og dine potentielle kunder vil huske dit brand, hver gang de hiver et af dine logobolsjer op af lommen. Hvis du oveni købet har fået trykt jeres kernebudskab på bolsjerne, vil dette ligeledes stå stærkere i hukommelsen hos dine messegæster. 

 

Vil du være sikker på, at kundernde forbinder din virksomhed med noget godt, og forlader din stand med en god smag i munden? Vi kan lave tryk på bolsjer i mange forskellige populære smagsvarianter, så du med garanti kan finde den helt rigtige type bolsje til jeres virksomhed.