Pris uden moms |  Pris med moms

Runde magneter - Topkvalitet!

Runde badge magneter med en stærk gummimagnet.

Produktionstype

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Gå til Designer

Ved at klikke på design kan du selv lave dit motiv i vores online designer
Design

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Runde magneter - Topkvalitet!

Vores runde magneter er et af vores mest populære produkter. De runde køleskabsmagneter er lavet på samme måde som vores badges, og består af hovedsageligt metal. På bagsiden placeres en flad gummimagnet, som er stærk nok til at holde mere end egen vægt.

Denne type magneter fungerer godt på køleskabe, whiteboard tavler, mm.

Anbefales IKKE til glastavler.

Runde magneter - Topkvalitet! er den hurtigste type magneter produktionsmæssigt, og vi kan ved superexpress levere på 1-2 hverdage.

Produkt info

  • 6 forskellige størrelser
  • Fra 1 styk og op
  • Kort produktionstid

Prisliste uden moms

Design hjælp

Der findes 3 muligheder i forbindelse med at designe denne type magnet:

Brug vores online designer, hvor du kan tilføje tekst, cliparts, baggrund, eller dit eget billede.
Upload en fil, hvor motivet ikke er sat op til print. Vi sætter op til print - det er muligt det koster et opsætningsgebyr alt efter kompleksitet. Vi kontakter dig, hvis der er spørgsmål til ordren.
Sæt dit motiv op i vores skabeloner i den rigtige størrelse, så filen er klar til print.

Skabeloner:

Du finder vores skabeloner her til højre. Vi arbejder løbende på at tilføje skabeloner i alle størrelser, så hvis din ønskede størrelse ikke findes, så kontakt os per mail.

Ved brug af vores skabeloner skal du være opmærksom på de forskellige linjer: Synligt fra forsiden, Trykområde, Stanselinje.

Synligt fra forsiden: Illustrerer forsiden af din magnet.
Trykområde: Din baggrund skal gå ud til denne linje. Ellers får du en hvid kant, som ved den mindste skævhed i udstansningen tydeligt vil kunne ses. Hvis du fylder trykområdet ud, så får du det bedste resultat. Gælder dog ikke ved hvid baggrund.
Stanselinje: Vi bruger denne linje til at stanse ud efter. Der må ikke være design mellem stanselinje og trykområdet, med mindre de er det samme.

CMYK:

Husk at vi trykker i CMYK farver, og IKKE RGB eller Pantone. CMYK er ikke farveægte, hvilket betyder, at den farve, som du ser på skærmen, ikke nødvendigvis stemmer overens med, hvad der kommer ud af printeren. Derudover kan farven variere fra printer til printer, og fra gang til gang. Hvis vi vurderer, at farven ser helt forkert ud, så kontakter vi dig selvfølgelig, og vi forsøger at finde en løsning.

Grafisk korrektur:

Når du uploader en fil til os, så sender vi en grafisk korrektur til godkendelse. Leveringstiden gælder først fra godkendt korrektur, så hold øje med din mail. Dette gælder dog ikke ved ordrer sat op i vores online designer, da du her modtager en grafisk korrektur med din ordrebekræftelse.

Loading