Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Printede pins - egen form (offsettryk fuldfarve)

Foto detalje pins er gode til logoer med mange farver og detaljer.

Minimumsordre: 100 stk.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Printede pins - egen form (offsettryk fuldfarve)

Offset trykte pins giver dig mulighed for uendelige farver og fotografiske detaljer. Denne type pin gør det muligt at få dit logo til at gå helt ud til kanten på pinnen, og dermed slippe for den klassiske metalkant.

Farverne, der bruges til foto detalje pins, behøver ikke at være adskildt med en metalkant, derfor kan du få dit logo printet på denne pin i fotokvalitet. Denne type pin er ideel for dig, hvis dit design er kompliceret og detaljeret. Vi anbefaler at man ved denne type pin får et lag af epoxy lagt ovenpå logoet, det giver det bedste resultat og sikre at dine farver holder længe og ikke krakelerer.

Teknikken der anvendes til disse pins hedder offsettryk eller på dansk overførselstryk. Man trykker hele motivet på en gummiplade hvorefter motivet overføres til den udstansede pin. 

Fordelen ved offsettryk er at man kan lave mange farver i motivet og f.eks. anvende gradients. Modsat skal alle farver i den type der hedder screentrykte pins lægges på en af gangen. Så denne anden type pin er dyrere i små antal.

Minimumsordre på 100stk.

Prisliste uden moms