Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Prægede pins med blød emalje - sort legering

En af vores mest solgte pin typer. Sort legering. God balance mellem pris og kvalitet. 

Først vælger du max størrelse, dette finder den rigtige pris til dig. Derefter skriver du den faktiske størrelse f.eks. 17x25mm

Minimum vi laver er 100 styk   

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Prægede pins med blød emalje - sort legering

Vores prægede jern pins med blød emaljefarver. Disse en smule lettere pins er en smule billigere end vores kobber pins men dermed har de også en lidt lavere pris specielt ved over 250 styk. En præget pin er præget i et relief som en mønt. Det er i disse hævede eller sænkede områder at vi kan fylde farver i. Emaljefarver skal nemlig adskilles af en tynd metalvæg. Vi kan matche fine farver med pantonefarver. Du kan vælge at få lagt en epoxy domet overflade på dine pins men det helt op til dig. 

Efter en pin er præget skal den legeres med enten imiteret guld eller sølv eller en af de mange andre typer legering vi har. Når den er legeres i f.eks med guld kan man vælge at få lagt farver ned i de dertil lavede små rum. 

Hvad er forskellen mellem blød og hård emalje?

Vi bliver tit spurgt om forskellen mellem hård emalje og blød emalje. Forskellen er hvordan farverne ligger sig i hullerne i din pin. Hvor blød emalje lægger sig i bunden fylder hård emalje rummene mere ud. Ved at lægge epoxy over din pin kan du få den til at ligne en smule mere som hård emalje. Se f.eks vores pin med hotdoggen eller den pin med motorcyklen. Men det er lidt teknisk husk du altid er velkommen til at ringe til os og tage en snak om emaljepins. 

Emalje pins

Produkt info

  • Fra 10 til 60mm i størrelsen
  • Mange forskellige legeringer
  • Utallige farver
  • Mange bagside monteringer

Prisliste uden moms