Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Kinesisk flag emaljepin

Kinas femstjernede røde flag som flot emaljepin med guldkant og skinnende epoxyoverflade.

Mål: 15x13mm

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Kinesisk flag emaljepin

Kinesisk flag emaljepin med fem gule stjerner på rød baggrund. Beklædt med en klar epoxy, som beskytter farver og emalje, samt giver et flot blankt finish.

Folkerepublikkens Kinas Flag

Kinas flag, på kinesisk Wǔ-xīng Hóng Qí ("Five-starred Red Flag"), er rødt med en stor gul stjerne placeret i øvre venstre hjørne, og den store stjerne har fire mindre stjerne placeret i en bue til højre for sig. Den store stjerne repræsenterer kommunismen, og de fire mindre stjerner repræsenterer det kinesiske folks fire klasser: bønderne, arbejderne, småborgerne, og de patriotiske kapitalister. Så stjernerne symboliserer Det kinesiske folks enhed under det kommunistiske partis lederskab. Den røde farve symboliserer den kommunistiske revolution, og så er rød også det kinesiske folks traditionelle farve, som bruges i mange sammenhænge, både igennem historien og i dag. Flaget blev første gang taget i brug i 1949.

I dag har mange virksomheder forbindelser til Kina, og med en pin med det kinesiske flag kan man vise, at man ærer denne forbindelse.

 

Prisliste uden moms