Pris uden moms |  Pris med moms

Flaskehænger til messer

Flaskehængere med jeres eget design kan være en særdeles effektiv måde at komme ud med et budskab på. Deler du gratis vand ud på en messe, er det oplagt at sætte en hænger med slogan eller et særligt budskab rundt om flaskehalsen. Hængerne er også velegnede til eksempelvis saftevand, vin eller spiritus, hvor de kan brugs til at skrive information om varerne.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Ring og hør mere om hængere med dit design. Ring på 86 32 7006.

Vi har desværre endnu ikke nogen produkter i denne kategori

Flaskehængere med jeres eget design er på grund af deres alsidighed og store overflade, der kan trykkes på, et supergodt og relativt billigt produkt at gøre brug af, når man er på messe eller til events. 

 

Brug hængerne til at informere om jeres produkt, dele budskabet fra en aktuel kampagne, eller som nudging til de besøgende på jeres messestand. Flaskehængere har den fordel, at de let kan skiftes ud, så hvis informationer skal opdateres, er det ikke en ligeså stor omkostning, som det eksempelvis ville være, hvis I skulle ændre mærkaterne på en hel palle med vandflasker. 

 

Mange bruger også QR-koder på flaskehængere. På den måde kan man let dirigere potentielle kunder ind på eksempelvis jeres firmas hjemmeside, en kontaktformular, en side hvor man kan tilmelde sig jeres nyhedsbrev - og meget mere.