Pris uden moms |  Pris med moms

Bionedbrydelige badges lavet af stivelse - uden farlig kemi

Nok verdens første 100% biologisk nedbrydelige badge. Badget er lavet af stivelse og fåes både med klips eller med nål. Alternativt har vi vores billigere almindelige badges de kan smides i metal genbrug.

Vores rabatter rammer ved følgende mængder: 50, 100, 250, 500, 1000, 2500, 5000 og 10,000 styk. Det kan godt betale sig at tage lidt flere op til nærmeste rabat. 

Skriv antallet på den mængde badges du vil bestille. Du kan bestille fra 50 stk. De bliver billigere jo flere du bestiller.

Produktionstype

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Gå til Designer

Ved at klikke på design kan du selv lave dit motiv i vores online designer
Design

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Bionedbrydelige badges lavet af stivelse - uden farlig kemi

Verdens første badge der er 100% biologisk nedbrydelig ude i naturen. 

Ved denne type badge er både forside, bagside og mylar overfladen er lavet af stivelse. 100% biologisk nedbrydelig. Hvis du har købt den version med alm. metalnål kan du fjerne den inden du komposterer badget og det vil nedbryde sig selv meget hurtigere. 

NOTE: Da overfladen er lavet af stivelse er der en smule formørkning af motivet. Det er desværre prisen for at være miljøvenlig. 

Produkt info

  • 100% biologisk nedbrydelig
  • Mulighed for klips eller med nål

Søgninger på sætninger (klik på sætningen for at søge)

Prisliste uden moms

Design hjælp

Loading

vi forsøger at passe på naturen Disse badges er som noget nyt lavet af stivelse. Selv den "plastik" der er over motiver er som noget helt unikt lavet af stivelse. Det vil sige at du har holdbarheden fra et almindeligt badge uden at gå på kompromi med bæredygtigheden. 

Dog skal det siges at da Danmark genbruger en stor procent af vores affald selv det der brændes da metallet bliver samlet op efter det smelter så er vores almindelige bedste kvalitets badges også et godt alternativ da op mod 98% af badget bliver genbrugt i nye metal produkter. 

  • Lavet på maskiner der får strøm fra Vindkraft og solenergi
  • Fremstillet af 100% biologisk nedbrydelige stivelse
  • Papiret brug i badget er FSC mærket klorin fri papir. 

Lavet med strøm fra vindmøller    Papiret vi bruger er FSC mærket    Lavet med strøm fra solpaneler    Papiret er lavet uden brug af klor    Produktet er 100% bionedbrydelig