Pris uden moms |  Pris med moms

Online design printer - Runde 100mm

Design og print A4 ark til 100mm badgemaskiner. Køb ét ark eller et medlemskab.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Gå til Designer

Ved at klikke på design kan du selv lave dit motiv i vores online designer
Design

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Online design printer - Runde 100mm

Vores Online Design Printer kører lige nu i BETA mode, hvilket betyder, at den for nu er et gratis feature. Giv meget gerne besked, hvis du finder fejl, så vi kan lave den endnu bedre.

100mm badges er en del af vores XL-badges. Her får du et rigtig stort badge, hvor der er plads til stor skrift eller motiver med mange detaljer. Hvis du vil kunne ses på afstand, så er 100mm en rigtig god størrelse. Her kan du designe dit motiv til din 100mm badgemaskine, som kan gemmes, eller generere A4 printark. Print, stans ud, og lav dit badge eller magnet på din badgemaskine.

Lav dine motiver til kæmpestore runde 100mm badges. Du kan købe et enkelt ark, eller købe adgang til designeren i 30 dage, et halvt år, eller et helt år. Sid i ro og mag og sammensæt billeder, tekst og cliparts til flotte motiver lige til at printe og bruge i badgemaskinerne. 

Du kan både printe og gemme dine designs. Du kan downloade printklare A4 ark med dine designs spredt ud over arket med flere af samme motiv, eller et A4 ark kun med ét motiv. 

Læse mere, om hvordan du anvender vores online motiv printer.

Prisliste uden moms