Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Motivdesigner til runde 101mm

Design og print A4 ark til Runde 101mm badges og magneter. Designeren er gratis at bruge og du behøver ikke logge ind. Du kan designe motiver til størrelsen 101mm.

Designeren virker på den måde:

  1. Du vælger en størrelse f.eks. 101mm
  2. så trykker du på den gule design knap
  3. Når du er klar trykker du Mit design er klar 
  4. Du er nu tilbage igen og Download A4 knappen lyser nu grønt. Tryk på den og gem eller print dit design. 

Designeren fjerner ekstra motiv så du ikke fedter din maskine ind og sætter en tydelig rød stansecirkel som du kan klippe dine designs ud fra. 

NOTE: Dit design bliver ikke gemt så husk at gemme filen lokalt. 

! Ændrer du størrelse sletter du tidligere designs. 

 

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Gå til Designer

Ved at klikke på design kan du selv lave dit motiv i vores online designer

Gå til Designer

Ved at klikke på design kan du selv lave dit motiv i vores online designer

Motivdesigner til runde 101mm

Vores Online Design Printer kører lige nu i BETA mode, hvilket betyder, at den for nu er et gratis feature. Giv meget gerne besked, hvis du finder fejl, så vi kan lave den endnu bedre.

101mm badges er en del af vores XL-badges. Her får du et rigtig stort badge, hvor der er plads til stor skrift eller motiver med mange detaljer. Hvis du vil kunne ses på afstand, så er 101mm en rigtig god størrelse. Her kan du designe dit motiv til din 100mm badgemaskine, som kan gemmes, eller generere A4 printark. Print, stans ud, og lav dit badge eller magnet på din badgemaskine.

Lav dine motiver til kæmpestore runde 101mm badges. Du kan købe et enkelt ark, eller købe adgang til designeren i 30 dage, et halvt år, eller et helt år. Sid i ro og mag og sammensæt billeder, tekst og cliparts til flotte motiver lige til at printe og bruge i badgemaskinerne. 

Du kan både printe og gemme dine designs. Du kan downloade printklare A4 ark med dine designs spredt ud over arket med flere af samme motiv, eller et A4 ark kun med ét motiv. 

Læse mere, om hvordan du anvender vores online motiv printer.

Prisliste uden moms