Pris uden moms |  Pris med moms

Videresalg af badges

Du kan få rabat hos Badgeland, hvis du bestiller større ordrer

Vi har en daglig produktionskapacitet på 70.000 badges om dagen Uanset hvor mange badges, pins eller magneter du har brug for - om det så er ét styk eller en million - kan vi hjælpe dig. Vi har en daglig produktionskapacitet på 70.000 badges om dagen, så har du brug for 10.000 stk. allerede i morgen, kan vi sagtens hjælpe dig. Men husk at vi kan give dig en bedre pris, hvis du har tid til at vente lidt længere med at få dine produkter. Vi kan endda give dig endnu bedre priser end vores allerede lave listepriser.

 

Hvis du har brug for mere end 5000 badges med det samme motiv, kan vi tilmed tilbyde dig at printe motivet offset i PANTONE farver. Tryk i PANTONE farver i stedet for vores normale fuldfarve digitale CMYK print koster en lille smule mere og tager 1-2 uger længere end at lave end vores badges trykt i CMYK farver. Hvis du har brug for noget inspiration til dit badgemotiv, kan du klikke her og gå til vores inspirations side.

 

Vi kan også tilbyde dig at pakke dine badges på en speciel måde efter dine anvisninger eller montere dem på salgsklar emballage. Uanset hvad du har brug for, kan vi finde en løsning, der imødekommer dit budget og dine ønsker. Vi pakker ofte vores badges i lynlåsposer enten i enkeltstyk, 10 stk, 25 stk, 500 stk. og 1000 stk. poser. Ring til os og lad os snakke om dine pakningsbehov. Gør som nogle af Danmarks største firmaer - Køb dine badges hos Badgeland.

 

Vores kunder

 

  Ring til os 86 32 7006

 

 

Læs mere om de forskellige pakningsløsninger vi tilbyder

Salgsklar emballage

Salgsklar emballage Vi kan printe pakkelabels på salgsklare poser med badges, navneskilte eller magneter. Hvis du har brug for at påsætte en stregkode, er det også noget, vi har prøvet før. Vi har mere end 20 papkasse størrelser, som du kan vælge, at vi skal bruge. Du kan også vælge at få pakket hver enkelt badge eller magnet i hver sin gaveæske eller salgsklare emballage med ex. et EURO hul til at hænge varen på en hyldekrog. Ring til os allerede i dag og forhør dig om, hvordan vi kan løse dine specielle krav og ønsker indenfor emballering -  vi er sikre på, at vi kan finde en overkommelig, billig og fleksibel løsning.

 

Montering på postkort

Som et nyt produkt kan vi nu tilbyde at montere jeres badges på et postkort eller pakke dem i transparante plastikposter med papstykke og EURO hul til at hænge varen på et display. 

Hvis I vælger at få badges monteret på et kort, gør vi det på et konventionelt postkortstørrelse som standard. Et postkort er som standard A5 i format. Denne størrelse er lille og solid nok til at yde en solid base for montering af badges. Men vi kan montere badges på hvilken som helt type postkort. Bare send os en forespørgsel så tager vi den derfra.

 

Montering på postkort Montering på postkort Montering på postkort

 

Neutral levering

Vi producerer badges og magneter til rigtigt mange videreforhandlere og reklamefirmaer i Danmark og resten af Skandinavien. Vi er vant til at leve op til deres og deres kunders høje standarder, og vi kan helt sikkert også hjælpe jer. Vi kan sende pakken direkte til jeres kunde med neutral pakningandinavien eller levering, som ser ud til at komme fra jeres firma. Dette giver hurtigere levering og fjerner behovet for at badges eller magneter skal en tur forbi jeres lager. Det sparer tid og gør leveringsprocessen hurtigt. Både badges og pakker er sendt uden vores logo eller reklamer og vi kan også sende følgebreve med fra jer så det lever op til jeres normale rutiner. Hvis det har din interesse skriv til os på info@badgeland.dk.

Har du brug for hjælp til at designe et fedt motiv? - Lad os hjælpe dig

 

Vektor grafik

Lad os hjælpe dig Vi har adgang til en stor database med vektor filer. Vektor filer som typisk kommer i .AI og .EPS formaterne har den fordel, at de kan skaleres ubegrænset, uden at de mister opløsning og dermed kvaliteten. Hvis du har specifikke krav til dit motiv af magneter eller badges, kan vi enten først søge i vores databaser eller tegne et helt nyt.

Køb en vektor tegning her

 

Gentegning af et gammelt motiv eller logo

Hvis du allerede har noget eksisterende grafik, som du gerne vil have på et badge eller magnet, men du mangler originalfilen, eller du ikke har den i god opløsning, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig. Vi sætter en af vores dygtige grafikere til at gentegne eller renpudse dit gamle design, så det igen kan bruges til at trykke i høj opløsning. E-mail eller ring til os allerede i dag og få en vurdering af hvad det kommer til at koste at erstatte dit gamle design.

 

Tegn et nyt logo eller et motiv ud fra dine ideer

Du har en god ide til et reklameprodukt - enten på et af vores badges, pins eller reklamemagneter, men du har kun dit normale logo og en masse ideer? - Intet problem. Lad Badgeland hjælpe dig med at tegne eller designe et motiv i god printkvalitet. En vektorfil som kan få dine reklameartikler til at blive superflotte og en succes natten over. Her er et eksempel på et nyt vodkamærke, der fik lavet midlertidige tatoveringer hos vores søstervirksomhed Stickerland og badges her hos badgeland. De havde en masse ideer, som endte med at blive til en sjov kampagne, der var en succes hos deres segment.

Tegn et nyt logo eller et motiv ud fra dine ideer

 

 

 

Har du brug for længere betalingsfrist?

Vi ved godt at vores større forretningspartnere tit har brug for længere betalingsfrister end vores standard 14 dage netto, når faktureringen f.eks. er flyttet til udlandet. Derfor er du altid velkommen til, på vegne af det firma du repræsenterer, at ringe til os og aftale nogle specielle vilkår. Vi har forskellige betalingsbetingelser som f.eks. netto 30 dage, netto 60 dage etc. Dog kan den ekstra betalingsfrist øge prisen en smule.

  Betalingsmuligheder

Vi tager imod Dankort, Mastercard, Visakort, Visa electron, EAN / Elektronisk betaling og betaling via faktura

 

Vores Bank i Danmark er:

Nordea Aarhus afdelingen

Reg. nummer: 2251

Kontonummer: 6884584270

IBAN: DK5120006884584270

SWIFT: NDEADKKK

 

 

 

Flere af disse store partnere har længere betalingsfrister:

Vores kunder

 

 

Ring til os på nummer 86 32 7006

 

 

 

 

Samarbejde og sponsoraftaler

Samarbejde og sponsoraftaler - vi hjælper Ansatte her i Badgeland er stolte af, at vi støtter alt fra hospitalsklovne over julemænd til frivillige projekter overalt i verden. Vi forstår, at budgettet i NGO'er og frivillige organistioner kan være presset, så derfor er vi også altid villige til at overveje et helt eller devist sponsorat. Vi har også de fleste størrere danske og udenlandske organisationer som kunder, hvor vi som minimum altid giver en god rabatpris.

Men vi er stadig en lille virksomhed, og bliver nødt til at udvælge de projekter vi støtter. Hvis I har en hjemmeside eller stor Facebook side med mange brugere, hvorfra I kan give os et permanent link, kan vi helt sikkert lave nogle gratis sponsor badges til jer. Men det er noget, vi bliver nødt til at afgøre fra sag til sag. Send os en beskrivelse af arrangementet og hvad du har brug for at få lavet, og vi vender hurtigt tilbage med et svar på, hvad vi kan hjælpe dig med.

 

 

 

Har du brug for store mængder badges eller magneter?

Hvis du har brug for en masse badges +10.000 stk, så kan vi give dig en endnu bedre pris end vores listepris. Prisen er afhængig af leveringstid, pakning, antal farver og selvfølgelig størrelsen på badget.  Du er meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere på e-mail eller telefon 86 32 7006, så vi kan give dig et superskarpt tilbud. Papkasser stablet på en palle

Ja, vi kan også trykke offset PANTONE farver.

Hvis du bestiller over 5000 stk., har vi mulighed for at printe dine ting i PANTONE farver i stedet for vores normale CMYK farvetryk. Hvis du vil vide, hvor meget ekstra det kommer til at koste at printe dine ting i PANTONE, skal vi vide, hvor mange farver dit tryk er lavet af, da hver farve skal have sin egen kliche. Derefter kan vi finde en superskarp pris til dig. Send en mail med opgavens detaljer på info@badgeland.dk og marker emnet med Print i PANTONE farver. 

Farvekort med pantone farver

 

Vi har altid 3 produktionshastigheder, du kan vælge imellem.

Forskellige typer af produktionshastigheder


Hvis du vælger Standard produktion, så vil du modtage dine varer i løbet af 5-6 hverdage. Din pakke sendes med DHL og bliver forsikret, så vi hele tiden ved, hvor den er, og kan få den erstattet, hvis uheldet skulle opstå. Skriv til info@badgeland.dk hvor du vil have os til at sende dit track and trace nummer på pakken hen. Vi kan alternativt sende med Post Danmark.

Express produktion koster 20% oveni varens pris. Du kan vælge imellem de forskellige produktionstyper direkte i vores prisberegner og let se, hvad det kommer til at koste ekstra, hvis vi skal lave den express til dig. Når du vælger Express produktion, har du dine varer hos dig indenfor 3-4 hverdage. 

SuperExpress er vores hurtigste produktionsform. Ligesom Express produktion koster SuperExpress 20% ekstra, men dertil kommer at vi sender dine varer med kurrerfragt. Derfor tilkommer der til denne mulighed pris for fragten efter vægten. Vi sender med TNT, og vores indkøbskurv kan regne vægten på dine varer ud, og giver dig en pris på den noget dyrere SuperExpress fragt. Når du bestiller superexpress, gælder vores fri fragt ved over 600 kr desværre ikke. Når du bestiller SuperExpress, har du dine varer indenfor 24 timer, hvis du bestiller inden kl. 12 på en hverdag, med mindre du bestiller op til en weekend. I så fald kommer pakken mandag. Læs mere om vores produktions- og leveringsregler her.