Pris uden moms |  Pris med moms


Ventilen case

Ventilen

I Ventilen har vi ca. 250 frivillige, der bl.a. driver vores lokale mødesteder. En af deres opgaver er at sprede viden om Ventilen og om ungdomsensomhed generelt, og her bruger vi altid badges fra Badgeland til at skabe synlighed og et fælles udtryk. Især til vores årlige Ensomhedsdag er badges helt uundværlige, og her ved vi, vi kan regne med Badgeland

 

OM VENTILEN

Ventilen er en frivillig social organisation, der driver tilbud for ensomme unge. Derudover arbejder vi for at skabe viden og debat om ungdomsensomhed.

 

Landsdækkende ungdomsforening
Ventilen Danmark er en landsdækkende ungdomsforening, finansieret af offentlige og private fonde. Vi hjælper ensomme unge og skaber debat om ensomhed blandt unge. De lokale foreninger driver de 16 lokale ventilforeninger og laver lokalt presse- og oplysningsarbejde. Find listen over de lokale Ventiler her.

 

Ventilen Danmark er paraplyorganisation
Formålet med Ventilen Danmark er at fungere som paraplyorganisation for de lokale tilbud. Det sker især igennem at yde støtte til de lokale foreninger; blandt andet fælles sekretariat, informationsarbejde, større projekter, uddannelse og fundraising - samt ved at skabe debat om problemstillingen ensomme unge.

Ventilen har ingen tilknytning til partipolitik, religion eller lignende. Du kan læse mere om Ventilens værdier her.

 

Foredrag og oplæg

Som et led i arbejdet med at sprede viden om ungdomsensomhed tager Ventilens ansatte og frivillige ud og holder foredrag og oplæg om enmet.