Pris uden moms |  Pris med moms

Valg 2022

Valg 2019Nu skal der snart være Folkeafstemning i Danmark. Danskerne skal denne gang tage stilling til afskaffelse af forsvarsforbeholdet. Alle danskere, der kan stemme til et folketingsvalg, kan deltage i folkeafstemningen, der foregår d. 1. juni 2022. 

Som vanligt køber mange politikere reklameartikler for at sætte fokus på både deres budskab og det resultat, som de kæmper for. Denne gang er stemmesedlen kort, da vælgerne blot skal sætte et kryds ved ja eller nej. 

Det giver mulighed for at lave nogle flotte enkle valgkampagner, hvor politikernes og partiernes holdning står klart frem. Mange danskere har måske ikke endnu taget stilling til Folkeafstemning, og derfor er behovet for reklameartikler eller strøgaver oplagt i denne sammenhæng.  


Kennedy Badge

Et klassisk virkemiddel er et badge med eget motiv. Hvem husker ikke de ikoniske amerikanske badges brugt i præsidentkampagner?

Hos Badgeland er vi eksperter i at fremstille badges, og vi får dig hurtigt fra ide til færdigt produkt. På den måde kan du hurtigt komme ud og skilte med din holdning. Med et badge på tøjet med et ja eller nej kan du opfordre til samtale om den forestående afstemning og få diskuteret fordele og ulemper.  

Valg kop

Vi kan også hjælpe med en række andre artikler og virkemidler, der kan få din kampagne flyvende. Få fx. lavet klistermærker til uddeling og send dit budskab ud i verden. Hvad enten du vil tale for eller imod afskaffelse af Forsvarsforbeholdet, så kan vi finde en løsning og de rette produkter til dig og jeres parti.

 

Politisk frivilligVi kan skabe opmærksomhed omkring jeres holdning på en effektiv måde, og få lavet nogle flotte og effektive strøgaver og give-aways, der vil få danskerne til at tage stilling til, om de er for eller imod afskaffelse af Forsvarsforbeholdet. Så kontakt os i dag på telefon eller mail - vi sidder klar til at hjælpe jer med at finde de rette produkter, der kan få jeres budskab frem.