Pris uden moms |  Pris med moms

Hemgården

"Alle kan jo!"

Vi fik en badgemaskine, da mange af vores besøgende ønskede at lave badges til deres bands, foreninger og grupper på en billig måde. Man mente, at det var umagen værd at skabe dette "badge" selv, i stedet for at bestille færdige badges til dem der vil have dem eller måske selv vil købe dem.

Da vi fik badgemaskinen indså vi, hvor nemt det var at arbejde med den. Det kræver næsten ingen styrke at bruge den, og er virkelig nemt at forstå.

For at skære cirkler ud kræves heller ikke nogen specielt god finmotorik. En enkelt udstanser bruges som en saks ... Bare nemmere.

Dem, der vil tegne deres egne badges, de tegner ... Dem, der vil lave layout på computeren og printe ud, de gør det ... Vi fandt gamle tegneserier og andre magasiner frem. Dem kunne man finde tegneseriefigurer i og klippe ud, eller yndlingskunstnere, stilfulde sko, favorit fodboldspilleren eller måske et fedt mønster.

Dem, der ikke bliver begejstrede og siger: "Åh, det det er da kedeligt", de ændrer hurtigt mening ...

Vi begyndte at bruge processen med fremstilling af badges som et værktøj og en aktivitet, som alle kan deltage i. Vi tog det med i arbejdet med både voksne og børn. Mennesker med forskellige funktionsevner, aldre og sproglige baggrunde. Processen var målet.

Du behøver ikke sproget, du behøver ikke specielt god finmotorik, du behøver ikke at kunne tegne, du behøver ikke at kunne lave layout på computeren. Alle kan! ... Og desuden er det ikke til at se, hvem der har lavet badgene. Det vil være nøjagtig den samme kvalitet på alle!

Vi har omdefineret vores badgemaskine fra at være en maskine, som laver badges, at være et redskab for folk til at mødes og finde en ny kontekst sammen. Vores badgemaskine er et værktøj til at arbejde inkluderende og integrerende.

... Desuden er det billigere at gøre det selv, og det ér umagen værd!

Mattias Persson, leder ved Lund Youth & Hemgård

 

 

Hemgaarden logo

hemgaarden