Pris uden moms |  Pris med moms

Blød Emalje

Hvad er blød emalje?

Blød emalje er en betegnelse brugt om en type af emaljepins. Typen er nok den mest almindelige teknik anvendt til at lave pins. Det er også den mest populære type. Her finder du rejste detajler der giver en flot dybde i designet. Alle emaljepins bliver efter aplikeringen bagt i en stor ovn for at hærde farverne. 

Blød emalje

Ved bløde emaljepins er farverne lagt ned i fordybninger imellem metal detaljerne. I bløde emalje pins ligger farven sig helt nede i bunden så der ligesom er en fordybning ned til farven. Emaljen er kun blød indtil den kommer i ovenen men selve processen har givet disse pins deres navn. Faven klynger sig under bagningen til bunden og til kanten af fordybningen hvormed den specielle bløde emalje effekt skabes. Imellem alle fyld farver skal der være en metalkant som er samme farve som bagsiden af din pin. Alt metal er legeret i samme farve. Så vil f.eks. have en bronze legering er alle de små streger mellem dine farver også legeret med bronze. 

mange looks

Modsat hård emalje bliver metallet legeret inden farverne bliver lagt på. Denne legering inden farverne gør at nogle specielle metal farver kun er mulige i den bløde emalje variant.  Hvis du f.eks. ønsker dit metalt kulsort er dette kun muligt med blød emalje. 

Metal legeringer der er mulige i en blød emaljepin: Imiteret sølv, imiteret guld, sort nickel, messing, kobber, sort farve, antik behandlinger og dobbelt legeringer (hvor du f.eks. både har sort og guld metal.  

pins legeringer

 

 

Special effekter mulige i en blød emaljepin: Screenprintede detaljer (hvis der skal meget små detaljer på), glitter og epoxy overflade.

Mulige bagside monteringer: