Vores forskellige produkter

Vores badgeprodukter - Vi sælger mere end 20 forskellige størrelser

Vi sælger nu mere end 20 forskellige størrelser med over 7 forskellige bagside monteringer. Det giver dig mange muligheder

 

Alle vores badges


 

Alle vores badge størrelser kan også laves som magneter, navneskilte, navneskilte med manget og mange andre typer produkter. Vi trykker også i specielle farver og tryktyper dem kan du læse mere om her: Neon, Metallic, Stoftryk, Pantone og  selvlysende badges

 

 

 

 

 

Mere om vores forskellige badgestørrelser

Vi har nu mere end 23 forskellige størrelser badges og 7 forskellige bagsidetyper, hvilket giver dig 161 forskellige sammensætninger. Vi kan også tilbyde 3 forskellige størrelser Økobadges og 4 størrelser saml selv badges -  Det sidste er et badge, som du selv kan samle uden brug af en badgemaskine, de skal bare klikkes sammen. Så uanset om du leder efter runde, kvadratiske, rektangulære eller ovale badges, så kan du finde dem her i Badgeland. Hver form og størrelse har dets egne fordele. Du kan sende os dit motiv som en firkant, selv om det skal på et rundt badge - vi skal nok tilpasse motivet. Stol på vores mange årige erfaringer med badgedesign, tilpasning og ikke mindst fremstilling af badges og magneter.  Tilgengæld for din tillid lover vi dig at levere et førsteklasses produkt, der helt sikkert lever op til dine forventninger. Du kan også tage fuld kontrol over designet af dine badges ved at bruge vores skabeloner, som du finder her: Badge og magnet skabeloner.

 

Vores forskellige typer bagsider

Vores mest solgte badgetype, er selvfølgelig også den mest klassiske, nemlig vores badges med nål til at påsætte tøj, tasker oa.

v i kan lave badges med nål i de følgende størrelser

 • Runde: 22mm, 25mm, 32mm, 37mm, 44mm, 56mm, 76mm, 89mm, 101mm, 152mm
 • Ovale: 70x45mm
 • Kvadratiske og rektangulære: 25x25mm, 40x40mm, 44x68mm, 64x89mm, 38x114mm
 • Vi har flere størrelser, så hvis den du leder efter, ikke er her på listen - kontakt os på info@badgeland.dk
 
 
Badge magneter med powermagneter, flade sorte gummimagneter eller navneskilt dobbelt magneter (til navneskilte)

Vores magneter er af en meget høj kvalitet, og denne type metalmagneter er en meget exclusiv giveaway magnet eller gave til familien. Vi har magneter til mange formål og anvendelser, og sikkert også en type der passer dig. Vores powermagneter, metalmagneter eller whiteboard memo magneter er meget velegnet til at holde flere papirer og er derfor glimrende whiteboard magneter. Vores flade gummimagneter er lidt mindre stærke, men kan stadig holde en 2-5 A4 ark alt efter størrelsen. Disse metalmagneter med gummimagneter er også dem, du kender som gavemagneter i Zoologiske haver, Tivoli og museer. Vores navneskilt magneter er superstærke og efterlader ingen huller i tøjet. Dertil har vi lige udvidet vores magnet sortiment med flere typer foliemagneter, som kan figurudskæres til lige præcist den form, som du ønsker - f.eks. som en varevogn eller et juletræ. Disse billigere reklamemagneter med logo kan du finde her: Magneter

Vi laver magneter i de følgende størrelser:
 • Powermagneter: 25mm runde, 32mm runde, 40x40mm kvadratiske samt 44x68mm rektangulære.
 • Flad sort magnet: 40x40mm, 44x68mm
       NYHED: 76mm, 56mm, 44mm, 37mm, 45x70mm ovale, 64x89mm, 38x114mm
 • Dobbelt magneter til navneskilte: 56mm runde, 76mm runde, 44x68mm, 70x45mm ovale, 
       NYHED: 101mm, 152mm, 64x89mm, 38x114mm
 • Plus diverse plexi og folie magneter i alle størrelser
 
 
Badges med Pinslås.

Dette produkt er meget lignende vores standard badge med nål, men i stedet for den normale sikkerhedsnål er denne type monteret med en sommerfugle pinslås. Denne type badge efterlader kun ét hul i tøjet istedet for de normale 2 huller. Låsen er meget nem at lukke og er ideel til tykkere stof og materialer som f.eks. en sweater eller et slips. Vi kan også montere dem på et postkort. 

Vi har badges med pinslås i de følgende størrelser:
 • Runde: 22mm, 25mm, 32mm, 37mm, 44mm, 56mm
 • Ovale: 70x45mm
 • Kvadratiske og rektangulære: 40x40mm, 44x68mm, 40x40mm.
 
 
Badges som nøgleringe

Giver dine nøgler et fedt look med dit eget logo eller motiv. Vi laver også badges som lynlås nøgleringe til lynlåsen til tasker eller til en normal nøglering. Nøgleringe er et glimrende give-away eller merchandise til dit band, skole, virksomhed eller institution.

Vi laver nøgleringe i størrelserne 25mm runde og 32mm runde.
 
Vi laver som sagt lynlås vedhæng i følgende størrelser

Perfekte til at vedhæfte på dine børns jakke, skoletaske eller penalhus.

 

Badges som taske spejle eller oplukkere

Vores populære 56mm badges kan monteres med et superflot taskespejl eller en oplukker på bagsiden. Dette gør dem til velegnede til merchandise til dit band, sportshold, team eller organisation.

Vi laver disse i de følgende størrelser:

 • Flaskeåbner badges: 56mm
 • Taskespejl badges: 56mm, 76mm
 
 
 
Badges med krokodillenæb og klips.

Denne type bagsidemontering er velegnede til børn, eller som navneskilte hvor man ikke vil stikke i dyrt tøj.

Vi har dette produkt i de følgende størrelser:
 • Krokodille klips: 44mm runde, 56mm runde, 40x40mm, 44x68mm.
 • Buckle-klips: 56mm runde
 
 

 


Specielle print muligheder

Metallic badges
Forskelig fra vores normale CMYK farveprint kan vi også lave metallic badges eller magneter. Vi laver det teknisk forklaret ved at printe spejvendt på transparant overhead plastik. Derved kan man ane badgets metal gennem det transparante. Dvs. at alt du efterlader som hvidt bliver sølv metallic. Du kan lave guld eller andre metallic farver ved at lave en farve med en opasity, eller som ikke er en fuld dækkende farve. Hvis du derimod benytter en fuldfarve som mørkeblå eller sort og efterlader hvide bogstaver, får du en fed effekt, hvor kun teksten står med sølvmetallic og resten i fuldfarve. Men som du ser på det blå badge nedenunder, bliver selv den mørkeblå lettere metallic i looket. Det er vigtigt at være klar over, at farver kommer til at se anderledes ud trykt på metallic badges. Du kan se prisen på badges trykt i metallic her i vores alle størrelser prisberegner. Vælg den specielle trykform der hedder Metallic look badges. Noter dig at denne type ikke laves i alle størrelser og former, men det kan du se i produktet, da du ikke kan vælge trykformen, hvis det ikke er muligt.

 

Neon farve badges:

Når du vælger vores neonfarve badges, skal du være opmærksom på, at det kun er gråtoner, der kan trykkes på denne type. Alle hvide områder i motivet bliver den neonfarve, du har valgt. Du kan finde vores badges med denne type specialprint i vores samlede badge produkt, som du finder her alle størrelser prisberegner. Bare vælg den type, form og størrelse du ønsker, og vælg den trykform der hedder Neon farve badge

 

Selvlysende badges / Glow in the dark

Når du vælger Selvlysende tryk, er det vigtigt, at du tænker på, at det er alt, der er efterladt hvidt, der ender med at være selvlysende. Så lav motivet modsat hvor du efterlader hvid tekst mod sort baggrund, og din tekst eller motiv vil lyse op om natten.  Du kan finde vores badges med denne type specialprint i vores samlede badge produkt, som du finder her Alle størrelser prisberegner. Bare vælg den type, form og størrelse du ønsker, og vælg den trykform der hedder Selvlysende badge


Stof tryk badges
Stoftryk minder lidt om stoffet i cowboybukser.  Du kan finde vores badges med denne type specialprint i vores samlede badge produkt, som du finder her Alle størrelser prisberegner. Bare vælg den type, form og størrelse du ønsker, og vælg den trykform der hedder Stof badge

 

Vi kan både printe i CMYK, men også i PANTONE farver

Vi printer alt stadard i CMYK fuld farve print. Så du kan frit vælge, alle de farver du vil til dit badge, prisen er den samme. CMYK er en forkortelse for Cyan, Magenta, Yellow and Key (Sort). Med disse 4 farver kan du mixe alle andre farver. Langt de fleste motiver kan sagtens printes i CMYK, men få meget skarpe RGB eller Pantone farver kommer ikke til at se godt ud i CMYK tryk. Du har altid mulighed for at få dit motiv trykt i PANTONE her hos badgeland. Denne trykform er dog mere bekostlig og tager lidt længere tid. Og noter dig, at det kun er ved ordre over 4000 stk., at vi kan tilbyde tryk i PANTONE. Men skal du have rigtigt mange badges, er du altid velkommen til at skrive til info@badgeland.dk eller ringe til 86 32 7006 og få et skarp tilbud.

 

Badges trykt med PANTONE farver tager længere tid at sætte op grundet den mere avancerede produktionsmetode. Hvis du er interesseret i et større oplag af badges, er du altid velkommen til at ringe og få et skarp tilbud på badges trykt i PANTONE farver. Heriblandt NEON og GULD, SØLV farver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vælg imellem vores forskellige typer og størrelser af badgemaskiner

Vi har vores badgemaskiner i flere forskellige typer og størrelser. Du kan også tilkøbe en udklipper eller udstanser for at gøre det at klippe motiverne ud meget nemmere. 

 

 

Vores PRO badgemaskiner - Vi har denne uopslidelig badgemaskine i 8 forskellige størrelser fra den lille 22mm badgestørrelse til vores store 89mm badgemaskine. Denne type har fastmonterede matricer, så du kan kun lave én størrelse med maskinen. Dog kan hver maskine lave et bredt udvalg af produkter deriblandt selvfølgelig et normalt badge med nål, men også køleskabsmagneter.

 

Hver størrelse kan lave forskellige ting. F.ek.s er det kun vores 56mm maskine, der kan lave oplukkkere. Fordelen ved at købe en PRO maskine med fastmonteret matrice er, at den næsten er umulig at ødelægge.

 

Vi har solgt næsten 500 stk. alene i Danmark til skoler og fritidsskoler, og der bliver taget hårdt fat i maskinerne, men vi har endnu ikke haft en maskine, der er ødelagt, så vi ikke nemt har kunnet lave den indenfor de10 års totalgaranti, vi giver på maskinerne. Nogle af vores ældste udlejningsmaskiner har tilmed lavet over 150.000 badges, og de badger bare videre uden problemer - Det er også derfor, vi ikke er bange for at give 10 års totalgaranti på denne type PRO badgemaskine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores MULTI badgemaskiner med udskiftelig matricer - Dette er uden tvivl vores mest fleksible badgemaskiner. På denne type kan du skifte matrice og dermed lave flere størrelser og former badges på samme maskine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metallic badges

Vi kan lave Metallic farve badges. Disse er specielt gode med sort tekst, da farven printes ovenpå transparant film, så lyse farver bliver gennemsigtige og laver metallic effekten. På fame badget er baggrunden sort og ordet fame holdt i hvid, det gør, at fame kommer til at stå i sølv, da badget i sig selv er sølv.

Neon Badges

Farver er ikke gode på denne type badges. Det er kun sort og 100% kontrast farver, der kommer til at stå godt printet på neon papir.

Læs mere om vores forskellige bagside monteringer

Vi har bagside typer til alle lejligheder. Magneter, navneskilt magneter, nål, pins, spejl, klips og mange flere!

Vi har altid 3 produktionshastigheder du kan vælge imellem.


Hvis du vælger Standardproduktion så vil du modtage dine varer i løbet af 5-6 hverdage. Din pakke sendes med DHL og bliver forsikret, så vi hele tiden ved, hvor den er, og kan få den erstattet, hvis uheldet skulle opstå. Skriv til info@badgeland.dk hvor du vil have os til at sende dit track and trace nummer på pakken hen. Vi kan alternativt sende med Post Danmark.

Express produktion koster 20% oveni varens pris. Du kan vælge imellem de forskellige produktionstyper direkte i vores prisberegner og let se, hvad det kommer til at koste ekstra, hvis vi skal lave den express til dig. Når du vælger Express produktion, har du dine varer hos dig indenfor 3-4 hverdage. 

SuperExpress er vores hurtigste produktionsform. Ligesom Express produktion koster SuperExpress 20% ekstra, men dertil kommer at vi sender dine varer med kurrerfragt. Derfor tilkommer der til denne mulighed pris for fragten efter vægten. Vi sender med TNT, og vores indkøbskurv kan regne vægten på dine varer ud, og giver dig en pris på den noget dyrere SuperExpress fragt. Når du bestiller superexpress, gælder vores fri fragt ved over 600 kr desværre ikke. Når du bestiller SuperExpress, har du dine varer indenfor 24 timer, hvis du bestiller inden kl. 12 på en hverdag, med mindre du bestiller op til en weekend. I så fald kommer pakken mandag. Læs mere om vores produktions- og leveringsregler her.