Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Verdensmål pin - SDG - stor pin 25mm

Elegant og eksklusiv verdensmål pin af hård emalje med alle 17 af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling repræsenteret. Denne type pin måler 25mm og er særdeles velegnet til brug af virksomheder der gerne vil vise, at de aktivt arbejder med bæredygtighed.

NOTE: Alle verdensmåls produkter er fremstillet på bestilling fra gang til gang, under FN's verdensmåls licens for brug af verdensmålene til undervisnings og uddannelsesformål. Alle skoler og virksomheder der arbejder med verdensmål kan anvende disse produkter. 

Verdensmålet leveres nu uden plastpose omkring, men monteret på genbrugspap. 

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Verdensmål pin - SDG - stor pin 25mm

FNs verdensmål for bæredygtig udvikling

De 17 verdensmål (og 169 delmål) er en række mål for bæredygtig udvikling som FNs medlemslande arbejder frem mod at løse til år 2030.
De repræsenterer nogle af de største globale udfordringer og problemer som der gennem konkrete initiativer sættes fokus på at få løst. Alle FNs medlemslande har her forpligtet sig til at arbejde frem mod en bedre verden hvor målet bl.a. er at afskaffe sult og fattigdom, reducere ulighed og sikre en mere bæredygtig økonomisk vækst.

Vores verdensmål pin er et godt redskab til at vise, at man som virksomhed forpligter sig til at arbejde med bæredygtig udvikling.

FNs sustainable development goals

Produkt info

  • Pin med FNs verdensmål
  • 25mm emalje pin
  • Elegant bæredygtig branding

Prisliste uden moms