Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Ultra-let "X banner" med stativ - budget

På udkig efter det perfekte billige alternativ til et rollup. X-banneret er en billig og nem måde at promovere din virksomhed på udstillinger og arrangementer. Med sit letvægtsdesign og enkelte konstruktion, er det nemt at opstille og transportere.

Banneret er trykt på høj kvalitetsmateriale og kommer i størrelserne 60x160 cm og 80x180 cm. Det udspændte print giver en skarp og klar gengivelse af dit budskab, der vil fange opmærksomheden hos potentielle kunder

Vælg antal bannere

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Ultra-let "X banner" med stativ - budget

X-Display bannerstand er den ideelle løsning, hvis du ønsker at fremvise dit firma og skabe en professionel og indbydende atmosfære på din udstilling.

Med den inkluderede letvægts bæretaske er X-Display bannerstand nem at transportere og opbevare. Prisen inkluderer både print og montering, så alt hvad du skal gøre er at pakke ud og opstille. Spar tid og penge ved at vælge X-Display bannerstand til dit næste arrangement, og skab en imponerende og effektiv reklamebanner-display.


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Ultra let ramme
  • Nem opstilling
  • Inklusiv transporttaske

Prisliste uden moms