Pris uden moms |  Pris med moms

Runde badges 25mm

Produktionstype

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Gå til Designer

Ved at klikke på design kan du selv lave dit motiv i vores online designer
Design

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Runde badges 25mm

Dette type badge blev populært i 70'erne af kendte musikgrupper, som blandt andet Sex Pistols. Med Sex Pistols berømte logo blev denne størrelse badge nærmest et ikon for tiden og Punk-bevægelsen. De var synlige monteret på sko, tasker og jakker, hvor de små provokerende statements blev en fast del af tidens påklædning. 25mm badgen har bibeholdt dens popularitet hos musikere og modeskaberne, der stadig bruger det lille badge.

Dens lille ydre passer godt til et logo og som giveaway, eller til at samle penge ind til klubben, organisationen eller til jeres band som merchandise og en billig reklameartikel. Det er kun fantasien, der sætter begrænsningerne for, hvor disse små badges kan anvendes.

Du kan se eksempler på anvendelsesområder her.

Disse badges er lavet i høj kvalitet i metal for at sikre lang holdbarhed og den helt rigtige klassiske badge følelse. Trykket er beskyttet af en plastik overflade, så det er mere holdbart overfor slitage og udendørs anvendelse. Hvis du vil lave et design helt fra buden, kan du bruge vores badgedesigner, som du starter ved at klikke på badgedesign knappen. Hvis du derimod vil have fuld kontrol over dit design, kan du downloade en af vores badge skabeloner og ved hjælp af et af de større grafikprogrammer som Photoshop, Illustrator eller Indesign lave et superfedt motiv. Det eneste du derefter skal, er at klikke på knappen Upload.

Hvis du vil have fuld kontrol over opsætningen af dit motiv anvend da en af vores badge skabeloner, som du finder her.

Prisliste uden moms

Design hjælp

Loading