Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Reklameflag med logo tryk - specialmål

Et reklameflag med firma logo på flagstangen er en professionel måde at præsentere din virksomhed på. Det blafrende flag skaber synlighed på stor afstand og byder jeres kunder velkommen, når de kommer på besøg.

Hos os kan du få et flag med firma logo i præcis den størrelse, du har brug for.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Send pris forspørgsel

Send din forespørgsel bare tryk på knappen.

Reklameflag med logo tryk - specialmål

Et reklameflag kan bruges til mange forskellige formål. Et logoflag med firma logo brander din virksomhed på en unik og professionel måde. Et flag med et produktbillede på kan skabe opmærksomhed om dine produkter. Alternativt kan et flag indeholde et reklamebudskab eller et produkttilbud og skabe blikfang på lang afstand. Det er helt op til dig at afgøre, hvordan et reklameflag kan hjælpe din virksomhed med øget synlighed.

AVi tilbyder skræddersyede firmaflag i høj kvalitet til alle slags virksomheder og formål. Vi kan lave dine flag i alle størrelser og med et væld af forskellige afslutninger, så du kan vælge den bedste kombination til dit behov.

Vores firmaflag er konstrueret til at modstå vind og vejr, så de kan bruges til både indendørs og udendørs begivenheder. 

Investeringen i en skræddersyet firmaflag kan betale sig på flere måder. Det kan øge din virksomheds synlighed, skabe en professionel image og brande dit firma på en unik og effektiv måde. Det kan også hjælpe med at skille sig ud fra konkurrenterne og tiltrække nye kunder.

Vores erfarne team af grafikere og designere kan hjælpe dig med at skabe et unikt og iøjnefaldende design, der passer til din virksomheds identitet og budskab.

Kontakt os i dag for at høre mere!


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Flag med logo skaber synlighed
  • Få jeres budskab til tops
  • Laves efter præcis dine mål

Prisliste uden moms