Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Pop up banner med tryk

Dette pop-up banner er det perfekte valg til events, messer eller andre begivenheder, hvor synlighed er afgørende. Du kan sætte banneret op på få sekunder, uden at skulle bruge tid på at samle det – og helt uden værktøj.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Pop up banner med tryk

Vores pop up banner med tryk er ideelt til både indendørs og udendørs brug og er vindresistent, så du kan være sikker på, at det vil blive stående i alle vejrforhold. Det er også let at sikre med de medfølgende pløkker, så du kan være tryg ved, at det ikke falder ned eller flyver væk.

Det er let at transportere, og der følger en transporttaske med, så du nemt kan tage det med dig overalt. Med vores pop-up banner kan du promovere dit brand og budskab nemt og effektivt, uanset hvor du er.

Så hvorfor ikke skille dig ud fra mængden? Det er en nem og overbevisende måde at promovere dit brand på og vil skabe opmærksomhed hos potentielle kunder. Kontakt os i dag for at få flere oplysninger og start markedsføring af dit brand på en professionel måde.

Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Prisliste uden moms