Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Falske tatoveringer - Standard og billigste

Lav din helt egen tatovering. Du har også mulighed for at få en tekst eller logo på bagsiden. 

Hvis du vælger med hvid kommer der med mindre du specifikt ber om det KUN farve inden i dit design og ikke udenom. Så sender du en figur med en mus så har tatoveringen form som en mus. 

For at sikre den bedste kvalitet og skarphed, bedes du venligst uploade din fil i vektorformat (SVG, EPS, PDF eller AI) og sørge for, at eventuel tekst er outlinet.

Dette vil hjælpe med at bevare detaljerne og sikre, at dit design ser skarpt ud i enhver størrelse.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Falske tatoveringer - Standard og billigste

Bestil dine helt egne papirtatoveringer, fake tattoos, vandtatoveringer eller midlertidige tatoveringer. Kært barn har mange navne, men det er de klassiske tatoveringer, som tidligere kunne findes i tyggegummi pakker. Let at påsætte og holder mellem 2 og 5 dage alt efter slid og vask.

Prøv vores midlertidige tatoveringer som reklame for en festival, bands, et teaterstykke, en oplysnings kampagne, et nyt produkt eller bare en sjov trend. Vi laver tusinder af tatoveringer om ugen og vi har masser af kunder hvor midlertidige tatoveringer er fast bestandel af en markedsførings kampagne. 

Godkendt til brug på huden

Vores farver er godkendt til kosmetisk brug på huden og overholder regler sat af det amerikanske FDA samt EU's standarder sat for kosmetik. Vi har lavet for bl.a. Coca Cola, LEGO og Ben & Jerry's, der alle sætter meget høje krav til indholdet. Du kan læse mere her 

OBS vi fraråder alle at benytte print selv ark til egen printer. Disse farver er IKKE gode for huden og kan være allergifremkaldende. 

 

Info symbol Noter venligst: Vi skal bruge 3,5mm bleed fra kanten af motivet og ud til kanten på tatoveringer op til 63mm i diameter, og 5mm på alle størrelser over 63mm i diameter. F.eks. kan motivet på en tatovering der måler 50x50mm max måle 43x43mm.

 

Produkt info

  • Midlertidige tatoveringer
  • Let at påføre
  • For alle aldre
  • Langvarig effekt
  • Til events og festival

Prisliste uden moms