Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Klistermærker egen størrelse CMYK - Med prisgaranti

Klistermærker i egne formater. Du sætter selv din egen klippelinje. Den valgte højde/bredde er max mål. Vi har de fleste typer klistermærker der egner sig til at fra uddeling til produkter.

For at sikre den bedste kvalitet og skarphed, bedes du venligst uploade din fil i vektorformat (SVG, EPS, PDF eller AI) og sørge for, at eventuel tekst er outlinet.

Dette vil hjælpe med at bevare detaljerne og sikre, at dit design ser skarpt ud i enhver størrelse.

OBS: Vi giver prisgaranti på dette produkt. 

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Klistermærker egen størrelse CMYK - Med prisgaranti

Her kan du få dit klistermærke i nøjagtigt den størrelse, du ønsker, og også i din helt egen form.

Vi laver klistermærker fra 10x10 mm og opefter, men det er vigtigt at huske, at fremstilling af klistermærker har en fejlmargin på op til 0,2-0,3mm, så på små klistermærker er det vigtigt at give plads ved kanten af klistermærket. Vi anbefaler hvis muligt at lave 2mm fra motiv/tekst til kant.

Klistermærker i alle former

Du kan få dit klistermærke skåret, som du vil, uanset om det er rundt, firkantet, ovalt, eller i specialform. Ved specialformer tilføjer du bare en magenta skærelinie i vektor til dit design, der viser, hvordan klistermærket skal klippes. Hvis du ikke selv kan sætte en skærelinje i vektor, så kan vi mod betaling udføre det grafiske arbejde. Runde og firkantede klistermærker koster ikke ekstra i opsætning.

Hvis du ønsker et ark med flere klistermærker på så skal du vælge "Klistermærke ark". Størrelsen du skal angive er så hele arkets størrelse. F.eks. A4 297x210mm, eller 100x200mm. Note: Vi skal have vector skærelinjer på alle elementer som skal skæres på arket. Der skal laves 1-2mm bleed på alle elementer på arket. Vi kan mod merbetaling hjælpe med at lave skærelinjer og bleed på dit ark. 

Klistermærkets holdbarhed og print

Ved normal brug af klistermærker, f.eks. indenfor eller i kortere tid udenfor er PP-standard klistermærker en rigtig god løsning. Hvis du ønsker et klistermærke med printkvalitet i top så skal du vælge enten PP eller PVC klistermærker.

Som noget nyt har vi fået PE klistermærker med ekstra stærk lim. De er lavet til høj belastning. De tåler temperatursvingninger fra -40 grader til 150grader, saltvand, UV, olie og snavs. De er ekstra slidstærke, stræk- og vaskbare og er det mest holdbare klistermærke vi har uden laminering. Printkvaliten er god, men ikke helt så god som PP/PVC mærker. PE er dog en meget billigere løsning ift holdbarheden sammenlignet med PP/PVC med laminering.

Hvis dit klistermærke sidder i et udsat område, hvor der er risiko for slid i flere år, så anbefaler vi enten at brug PE klistermærker eller at laminere PP eller PVC klistermærker. 

Udendørs levetid ved standard solpåvirkning:

Standard PP 1-2 år

PVC vinyl 2-3 år

PE 3-4 år

PVC vinyl + laminering 5-7 år

 

Produkt info

  • Klistermærker med dit motiv
  • Vælg selv størrelse
  • Vælg selv materiale

Prisliste uden moms