Pris uden moms |  Pris med moms

Hjemmearbejde

Vil du arbejde hjemmefra?

arbejd hjemmefra

Hos Badgeland har vi fuld gang i produktion af badges. Faktisk så meget, at vi forsøger at udvide vores produktion i Danmark. Vi leder efter ansvarlige personer, der hjemmefra kan hjælpe med at lave ordrer på timebasis.

Det er vigtigt, at du er ansvarlig, nøjagtig og punktlig, da vores kunder er afhængige af, at deres badges kommer præcist. For tiden laver vi tusindvis af Coronarelaterede produkter, så badges kan være et vigtigt redskab, når budskaber skal frem.

Det virker sådan, at vi på en Facebook-gruppe lægger ordrer op på mellem 250 og 2000 badges, der skal laves i løbet af et par dage.

Tildeling af ordrer fungerer efter Først-til-mølle-princippet. Derefter henter du motiver, dele og en maskine til at lave badges med. Vi har cykeltrailere du kan låne, hvis du ønsker det.

Når du er klar, melder du ordren færdig og kommer ind med maskine, restdele og de færdige badges. Vi har regnet ud, hvad man som minimum burde kunne lave på en time, så hver ordre er nomineret til x antal timer. Dette timeantal indberetter man så nemt via vores Danløn mobilapp, som findes til alle smartphone mobiltelefoner.

Du kan let tjene mellem 100 og 300 kr. i timen, alt efter hvor hurtig du er til at lave badges. Du bestemmer selv dit tempo, så længe vi har de færdige badges inden for deadline.

Ansøgningsproces: 

Hvis det lyder interessant så skriv en ansøgning til info@badgeland.dk 

Mærk din ansøgning ”hjemmearbejde”. Vi lægger vægt på, at du er en ansvarlig person. Vores plan er hele tiden at have mindst 10 hjemmearbejdere, der kan byde ind på ordrene. Så send din ansøgning allerede i dag.

Vi kalder ind til en kort samtale, og hvis vi tilbyder et job får du oplæring i at benytte maskinerne. De er meget nemme at bruge, så I skal nok blive gode til at lave badges.

hjemme