Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Pop-up reklametelt med tryk - Budget

Pop up reklameteltet med tryk er det perfekte valg til enhver udendørs begivenhed. Uanset om du deltager i et sportsarrangement eller en festival, vil dette telt garanteret tiltrække opmærksomhed og skabe en imponerende synlighed for dit brand. Fås både med og uden tryk.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Pop-up reklametelt med tryk - Budget

Det er ikke kun størrelsen på dette pop up reklame telt, der gør det til den ideelle løsning. Det er også den nemme opsætning og nedtagning, der gør det til et populært valg blandt udstillere og eventarrangører. Pop up teltet med tryk kan nemt sættes op og tages ned igen på få minutter, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at spilde værdifuld tid på opsætning. Samtidig sikrer teltets høje kvalitet og holdbarhed, at det vil kunne bruges igen og igen.

Teltet er det mest omkostningseffektive telt i vores sortiment. Det kan let rumme et bredt bord, hvilket gør det til en ideel løsning til gade markeder, udendørs events eller sportsarrangementer. Rammen er lavet af stål med en hvid pulverlakeret finish. Teltet kan foldes helt sammen og kommer med en bærbar hjulpose. Derudover kan man få tilføjet en tilpasset, fuldt trykt baldakin og vægge til teltet.

  • Hvidt, pulverlakerede, sammenklappeligt stel
  • Stor baldakindækning, som kan skygge og holde tørt
  • Leveres med en bærbar hjulpose til nem transport og opbevaring
  • Nemt og hurtigt at samle og pille ned
  • Leveres med pløkker og baduner
  • Kan modstå vindhastigheder op til 30 km/t


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Kan sættes op på få minutter
  • 3x3 meter
  • Populær til events og stævner

Prisliste uden moms