Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Banner display med strækstof

Dette banner er et valg til butikker, udstillinger og andre steder, hvor du ønsker at præsentere dit budskab på en stilfuld og professionel måde. 

Banneret er fremstillet til indendørs brug og leveres inklusiv tryk.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Banner display med strækstof

Et omkostningseffektivt alternativ til rollup bannere. Med dette banner får du en dobbeltsidet strækbanner i høj kvalitet, som er perfekt til at få dit budskab set på en professionel måde.

Banneret er udstyret med en pulverlakeret stålramme, som sikrer stabilitet og holdbarhed. Rammen er desuden letvægts og lavet af anodiseret aluminium, hvilket gør den nem at transportere. Banneret er designet til indendørs brug og kan genbruges ved at skifte det spændte stof.

Leveres med en praktisk transporttaske, og kan nemt samles ved hjælp af det nummererede system og de medfølgende elastik-stænger.


Tilkøb hjælp til opsætning

Har du brug for hjælp til design eller den grafiske og tekniske opsætning af dine filer inden print, kan du tilkøbe hjælp fra vores team.

Vi tilbyder også køb af et basis filtjek af dine filer, for at fange basale tryktekniske faldgruber inden print såsom bleed, korrekt filstørrelse samt valg af farveprofil. Filtjek inkluderer ikke korrekturlæsning eller grafisk hjælp.

Hvis du har helt styr på den tekniske og grafiske opsætning og leverer printklare filer, kan vi tilbyde en endnu skarpere pris på produkterne.

Produkt info

  • Elegant display banner
  • Mulighed for forskelligt tryk på begge sider
  • Med strækstof og transporttaske

Prisliste uden moms