Pris uden moms |  Pris med moms

Badges lavet i Aluminium (lettere badges)

Runde bedst til prisen badges. Billigere badges lavet i aluminium. Lettere end vores almindelige badges. 

Minimum 200 styk

Produktionstype

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Gå til Designer

Ved at klikke på design kan du selv lave dit motiv i vores online designer
Design

Upload din fil

Upload din fil ved at klikke på denne knap

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Badges lavet i Aluminium (lettere badges)

Vores runde bedst til prisen badges er vores billigste runde badges. Metallet er lavet af aluminium i disse badges så de er en smule lettere end vores bedste kvalitets badges. Derud over kan man ikke se forskel på dem. 

Rigtigt mange af vores videreforhandlere køber og sælger denne type da vi kan give en god rabat på denne type. Denne rabat er desværre kun til vores samarbejdspartnere. Ring til os og her mere om mulighederne for et samarbejde. 

Minimum 200 styk. 

Produkt info

  • 25mm badges
  • 32mm badges
  • 37mm badges
  • 44mm badges
  • 58mm badges
  • 75mm badges
  • 90mm badges

Søgninger på sætninger (klik på sætningen for at søge)

Prisliste uden moms

Design hjælp

Der findes 3 muligheder i forbindelse med at designe et badge af denne type:

Brug vores online designer, hvor du kan tilføje tekst, cliparts, baggrund, eller dit eget billede.
Upload en fil, hvor motivet ikke er sat op til print. Vi sætter op til print - det er muligt det koster et opsætningsgebyr alt efter kompleksitet. Vi kontakter dig, hvis der er spørgsmål til ordren.
Sæt dit motiv op i vores skabeloner i den rigtige størrelse, så filen er klar til print.

Skabeloner:

Du finder vores skabeloner her til højre. Vi tilføjer løbende skabeloner, så hvis du ikke finder en skabelon i den ønskede størrelse, så kontakt os per mail.

Ved brug af vores skabeloner skal du være opmærksom på de forskellige linjer: Synligt fra forsiden, Trykområde, Stanselinje.

Synligt fra forsiden: Illustrerer forsiden af dit badge
Trykområde: Din baggrund skal gå ud til denne linje. Ellers får du en hvid kant, som ved den mindste skævhed i udstansningen tydeligt vil kunne ses. Hvis du fylder trykområdet ud, så får du det bedste resultat. Gælder dog ikke ved hvid baggrund,
Stanselinje: Vi bruger denne linje til at stanse ud efter. Der må ikke være design mellem stanselinje og trykområdet, med mindre de er det samme.

CMYK:

Husk at vi trykker i CMYK farver, og IKKE RGB eller Pantone. CMYK er ikke farveægte, hvilket betyder, at den farve, som du ser på skærmen, ikke nødvendigvis stemmer overens med, hvad der kommer ud af printeren. Derudover kan farven variere fra printer til printer, og fra gang til gang. Hvis vi vurderer, at farven ser helt forkert ud, så kontakter vi dig selvfølgelig, og vi forsøger at finde en løsning.

Grafisk korrektur:

Når du uploader en fil til os, så sender vi en grafisk korrektur til godkendelse. Leveringstiden gælder først fra godkendt korrektur, så hold øje med din mail. Dette gælder dog ikke ved ordrer sat op i vores online designer, da du her modtager en grafisk korrektur med din ordrebekræftelse.

Loading

Download en skabelon til dette produkt

Design instruktioner til dette produkt