Pris uden moms |  Pris med moms
Vores inspirations katalog

Online design printer - Runde 90mm

Design og print A4 ark til 90mm badgemaskiner. Køb ét ark eller et medlemskab.

Produktionstype med forsendelse

Du har valgt følgende:

Loading

Uploaded:

Din fil

Designed:

Din fil

Total prisen uden moms

Gå til Designer

Ved at klikke på design kan du selv lave dit motiv i vores online designer
Design

Føj til kurven

Føj dette produkt til kurven ved at klikke på denne knap

Online design printer - Runde 90mm

Vores Online Design Printer kører lige nu i BETA mode, hvilket betyder, at den for nu er et gratis feature. Giv meget gerne besked, hvis du finder fejl, så vi kan lave den endnu bedre.

Denne størrelse er rigtig god til motiver, som du gerne vil kunne se på afstand. 90mm er en del af vores XL-serie, som er rigtig god plads til meget eller stor tekst, eller motiver med mange detaljer. Husk du kan lave både badges og magneter i samme størrelse. Her i vores Online Design Printer designer du helt selv dit motiv, som du kan gemme på din profil til senere, eller printe på et A4 ark med det samme. Du printer, stanser ud, og så er det klar til 90mm badgemaskinen.

Lav selv dine motiver til store runde 90mm badges eller magneter. Du kan købe et enkelt ark, eller købe adgang til designeren i 30 dage, et halvt år, eller et helt år. Sid i ro og mag og sammensæt billeder, tekst og cliparts til flotte motiver lige til at printe og bruge i badgemaskinerne. 

Du kan både printe og gemme dine designs. Du kan downloade printklare A4 ark med dine designs spredt ud over arket med flere af samme motiv, eller et A4 ark kun med ét motiv. 

Læse mere, om hvordan du anvender vores online motiv printer.

Prisliste uden moms